Het Pentagon en de CIA verbranden jaarlijks honderdduizendmiljard dollars om terrorisme te bestrijden en vegen bijna wekelijks tientallen dorpen van de kaart met behulp van zo’n handige drone, maar de grootste door al-Qaeda georganiseerde OMGWTFBBQ van de afgelopen jaren gegeven is ze even ontgaan. Wat zitten die gasten daar dan heel de dag te doen? Beetje pron te browsen? Want de video blijkt zeer recent te zijn: “…U.S. officials believe the highly produced video is recent. With some fighters faces blurred, there is worry it signals a new round of plotting…”.

Reaguur dan!

9 reaguursels op "Welterusten"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Illuminatus Magnus

Zou jij blij zijn dan als ze daar een paar bommen op gingen gooien? Die gasten hebben voor zover bekend nog niks gedaan. Tot dusverre was de rechtvaardiging achter de drone-aanslagen toch dat het om terroristen ging die al over de schreef gegaan waren.

Roel Zwaar

Hee wacht, om precies dezelfde redenen worden natuurlijk hier internet en telefoon getapt.
Ogenblikje, de voordeur lijkt te klemmen, er wil iemand naar binnen…

Ds. Ploppo

Misschien wisten ze er wel van maar werd er bewust besloten niet in te grijpen.
Als je in een klap Al-Qaida decimeert valt er voor de defensie industrie verder een stuk minder te verdienen. Die zijn meer gebaat bij blijvende dreiging.
Bovendien zou dat het populariteit van Obama ten goede komen als dit onder zijn administratie gebeurde. De red necks in het Pentagon zouden daarvan gruwelen.

Mohammed Said al Sahaf

Waarom zouden de warmongering rednecks in het pentagon van Obama’s eventuele populariteit gruwen? Die willen hem het liefst voor een derde en vierde termijn.
http://stpeteforpeace.org/factsheets/obama.html

Ds. Ploppo

Als Obama aan defensiegelden over de balk wil smijten wat Bush in zijn twee termijnen er doorheen gedraaid heeft, heeft hij inderdaad nog een 3e en 4e termijn nodig.
Dus dat argument gaat niet op.

MadDieu

Kun je de verzamelde al-Qaeda fanleden niet beter taggen? Als je ze markeert met een mild hoest en proest virus, dat tezamen met een standaard griepvirus een bedreiging vormt voor de zwakkeren, dan wordt je niet verdacht en je kunt de spreiding (snelheid en richting) vastleggen. Als de lokale bevolking dan een verband legt tussen de ziekte en gastvrijheid aan clubleden, dan verzwakt de steun onder de mensen.
Dat lijkt mij een win-win. Alleen Xaderp vragen of er een mild hoestvirus bekend is dat dodelijke nazaten geeft met de default griepvarianten.

Nickolaas Change

Dat zit toch al in de chemtrails verwerkt?