Nu ook de exitPolen eruit liggen tegen die handtasfetishisten is het EK 2016 echt compleet voorbij, zelfs voor de Hollandhatende, Oranjevermijdende voetballiefhebber. Het gaat nu Duitsland in de laatste 14 minuten worden en dan is het weer af.

Dus kijken wij van ReteSport weer vooruit, naar Rio 2016, de Olympische spelen in Rio de Janeiro, startende 5 augustus tot 21 augustus, ten minste, als ze uberhaupt doorgaan. Nu heeft u wellicht al wat vernomen van gezeik in de aanloop. Allerlei faciliteiten zijn nog niet af, er lijkt enorm veel geld afgeroomd te zijn bij de bouw ervan, de risico’s qua criminaliteit zijn enorm en nu gaat dus iedereen en z’n moeder staken want het is kut.

Nu hebben we doorgaans het begin van de week John Oliver die even dingen in perspectief zet, later in de week hebben we ook nog Stephen Colbert.

En die fileert dus even de lijst met clusterfuckproblemen in vergelijking waarbij zelfs de Fyra een aardig succesvol project lijkt.

2

Reaguur dan!

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
JokkebrokBismarck Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

Vooruitkijken kan ook gewoon naar morgen, dan begint er ook een wedstrijdje (voor echte topsporters, die niet kunnen roken en topsporter zijn, want roken is alleen te combineren met middelmatige sporten zoals topvoetbal).

Jokkebrok
Jokkebrok

De swaddekuier?