Heinz Grabenstein, een Duitse RC freak, bouwt graag zelf zijn eigen radiografisch bestuurbare vliegtuigjes om er een stukje mee te vliegen.

Maar hij laat het niet bij het bouwen van de vliegtuigjes, ook de motoren voor deze apparaatjes bouwt ‘ie zelf. Zijn laatste project is een 4 cilinder in lijn motor die gebaseerd is op een Austro Daimler motor. Deze door Ferdinand Porsche ontworpen motor werd in 1910 speciaal geproduceerd speciaal voor vliegtuigen. MaarHeinz vond het project uiteindelijk toch wat te kostbaar om in een vliegtuig te stoppen, dus heeft hij zijn zelfgebouwde 4 cilinder in lijn motor in een tevens zelfs gebouwde radiografisch bestuurbare hot rod gebouwd. En het resultaat is absoluut briljant! Helaas kan hij er geen burn-outs mee doen, maar donuts draaien wil best aardig lukken.

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTAlles wordt duurder dankzij de overheid!
VOLGENDE HEERSPOSTDe schaduwkant van Etnisch Profileren
Reet
Sinds jaar en dag de Grote Leider van de Ondemocratische Website Retecool.com/nl. (OWR) Door zijn redactieleden wordt hij ook wel de Briljante Kameraad en de Geweldige Leider genoemd. Pent inmiddels al ruim 14 jaar zijn geliefde weblog vol.

Reaguur dan!

Je kunt als eerste reaguren

avatar
  Subscribe  
Laat weten wanneer