Mocht u nog ergens wat #social dingesen hebben waar u wel eens uw kattenfoto’s, kinderen of uw avondeten op plempt, dan raad ik u aan om die dingesen METEEN van de hand te doen. Want dit zijn dus de #mensen die die #social dingesen maken, bedenken en aan u proberen te slijten. Ze waren vorige week met z’n allen gezellig bij een event genaamd Social Media Marketing World 2014 in San Diego, alwaar ze -oh dijenkletsende buikpijnhilariteit- genoten van bovenstaand tenenkrommend gedrocht. En dan heb ik het niet alleen over het liedje. You’re doing it #wrong! Very very #wrong!. #fail

  • CHECK DIE TAGS
  • WTF
DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – Moss – Unilove
VOLGENDE HEERSPOSTVerzin een Onderschrift 10-04-2014
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

15 reaguursels op "#Social #Media #Marketing…"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Reet

WAT? IS? DIT?

biermeester
Flepz0r

Wat de neukende neuk.

cspr

barq

Nog maar een keer dat plaatje van Jake dan, want die dus.

Puh!

.

Ome Mc

Social media marketeers zijn dus niet de mensen die dat soort dingen bedenken. Social media marketeers zijn de lutsers die zowel geen verstand hebben van marketing als van ‘social’ en daarom dingen als ‘like, share en win’ als creatief en makkelijke ROI zien.

De zeldzame keer dat iets viral gaat is het meestal door een designer bedacht en toevallig ongeschonden door het gemicroneuk van dit soort zogenaamde experts heengekomen. Bleeeegh.

Illuminatus Magnus

Heb jij soms zelf desing, dat je zo positief over ze denkt?

Ome Mc

Nee, wel de mazzel gehad met goede designers te mogen werken. Er zit nogal een verschil tussen de één of de ander inderdaad.

Puh!

Het is wel een goeie illustratie van de term “hipsters 2014”

dubbele mono

Kan dit verplaatst naar Frisco’s hoek?

Apenkoning

Wel een lekker stemmetje.

Illuminatus Magnus

Bijna net zo goed als dit “corporate anthem”: http://www.youtube.com/watch?v=yXUhQnOYR54

KLIKT ENDE HUIVERT!

@1nsula

Het tot waanzinnige hoogte opgezweepte publiek breekt, door dreunende beats gedreven, de tot de nok toe gevulde concertzaal af.

ThE_ED

ja, dnak