Hallo! En welkom bij alweer een aflevering van RC Retesnelle Recepten. De enige kookrubriek waar je niet urenlang naar hoeft te kijken of de hele avond in de keuken voor hoeft te staan.

Retesnel Lekker

Rc Retesnelle recepten zijn leuk lekker en voedzaam. Dankzij de onze korte instructiefilm zie je in mum van tijd hoe makkelijk het is om een verse maaltijd te maken. Vandaag laten we je zien hoe je snel een lekkere Gyudon op tafel zet.

Guydon

Gyudon betekend in het Japans zoveel als: kommetje met vlees. Veel meer dan rijst, vlees en uien bevat dit gerecht ook niet. Wil je het recept zo authentiek mogelijk houden, dan raden wij aan om naar de toko te wandelen voor een potje Dashi, Japanse bouillon. Kook rijst naar keuze en kijk eerst de hele film voor extra gratis serveretips. Gyudon eet je met chopsticks of een lepel als je weinig geduld hebt. handige maaltijd voor achter je computer of op de bank voor de TV. Enjoy!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "RC RETESNELLE RECEPTEN: GYUDON"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Monade
Actief baasje

Eeehh, Freaudeau, ik denk dat je die recepten beter eerst zelf kunt maken en onderweg moet timen. Ui op deze manier garen duurt minstens 10 minuten, en, behalve als je biefstukreepjes oid neemt, duurt het rundvlees garen en bruinen ook minstens 10-15 minuten. Al met al zeker 30+ minuten werk.

/Part-time kookgek