Hallo! En welkom bij alweer een aflevering van RC Retesnelle Recepten. De enige kookrubriek waar je niet urenlang naar hoeft te kijken of de hele avond in de keuken voor hoeft te staan.

Retesnel Lekker

Rc Retesnelle recepten zijn leuk lekker en voedzaam. Dankzij de onze korte instructiefilm zie je in mum van tijd hoe makkelijk het is om een verse maaltijd te maken. Vandaag laten we je zien hoe je snel een lekkere Gyudon op tafel zet.

Guydon

Gyudon betekend in het Japans zoveel als: kommetje met vlees. Veel meer dan rijst, vlees en uien bevat dit gerecht ook niet. Wil je het recept zo authentiek mogelijk houden, dan raden wij aan om naar de toko te wandelen voor een potje Dashi, Japanse bouillon. Kook rijst naar keuze en kijk eerst de hele film voor extra gratis serveretips. Gyudon eet je met chopsticks of een lepel als je weinig geduld hebt. handige maaltijd voor achter je computer of op de bank voor de TV. Enjoy!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRetecool Fact Check: 50PLUS liegt er weer op los
VOLGENDE HEERSPOST22.400 kilo vlees verspillen (en 400 varkens vermoorden): werkstrafje.
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "RC RETESNELLE RECEPTEN: GYUDON"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Monade

Eeehh, Freaudeau, ik denk dat je die recepten beter eerst zelf kunt maken en onderweg moet timen. Ui op deze manier garen duurt minstens 10 minuten, en, behalve als je biefstukreepjes oid neemt, duurt het rundvlees garen en bruinen ook minstens 10-15 minuten. Al met al zeker 30+ minuten werk.

/Part-time kookgek