Sailer Moon is een Japanse magna tekenfilm(serie) waar zoals gewoonlijk geen touw aan vast te knopen is voor ons westerlingen. Even in het kort: Sailor moon verteld het verhaal over Bunny Tsukino die op een avond in Azabu Juuban een pratende poes tegenkomt die haar een broche geeft waarmee ze de kracht van de maan krijgt en een Sailor Senshi wordt. Natuurlijk moet zij het universum keer op keer redden van duistere prinsen en prinsessen die ons willen vernietigen. Dit doet ze niet alleen maar samen met haar tiener vriendinnen die de kracht van andere planeten hebben. Het zal je niet verbazen dat deze serie garant staat voor grote aantallen NSFW gerelateerd materiaal. Maar dat wilde ik niet laten zien. Ik wilde u  graag de intro laten zien van Sailor Moon. Maar dan gemaakt van papier door Evan MacIsaac en zijn vriendinnen. Internet wordt dan opeens zinloos. Tijd dus om af te gaan sluiten. Tot Morgen!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTRC Late Night Music – The Kut – Mario
VOLGENDE HEERSPOSTVerzin Een Onderschrift 07-05-2015
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

4 reaguursels op "RC Instopservice: Paper Sailor Moon"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Hoofdmeester

comment image

B-sting

“een pratende poes”
Hehe.

Snorlax - altijd te laat met reageren...
Snorlax - altijd te laat met reageren...

De doelgroep van deze tekenfilm is volgens mij meisjes tussen 10 en 14, maar ik kan me vergissen… Ik heb wel eens geprobeerd de manga te lezen maar ik vond er echt geen zak aan.

Bobotie, uw dagelijkse zuidvrucht
Bobotie, uw dagelijkse zuidvrucht

“grote aantallen NSFW gerelateerd materiaal…”

Moontang!