Nick Murray uit Nieuw Zeeland heeft 5 jaar gespaard voor een splinternieuwe Porsche 911. Nieuw, want hij wilde zijn Porsche 911 graag exact naar zijn eigen voorkeuren laten bouwen. Tot zo ver ging alles goed. Tot bleek dat hij een Maandagochtend-barrel geleverd heeft gekregen. De problemen blijven zich maar opstapelen en inmiddels is zijn Porsche al 7 keer terug naar de garage geweest en is hij hem al ruim 60 dagen kwijt geweest, maar de problemen zijn niet verholpen (en er blijven nieuwe problemen opduiken). Daar heeft Nick bovenstaande video over gemaakt. Oeps (hier meer video’s van Nick, inclusief nog meer problemen met zijn Porsche)

Reaguur dan!

10 reaguursels op "Nick en z’n Porsche 911"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
barq

Toch knap hoe ze dat ding elke keer weer weten te evolueren tot, m.i. dan, de mooiste tot nu toe.

barq

Die rokende deur en de water lekkage zijn toch wel het matje. Dat laatste is echt vervelend, heb ik ook gehad met een vrij nieuwe auto. Rubbertje scheef, waardoor je bij rijden door de regen liters naar binnen trekt. Die ondermatten zuigen zich helemaal vol en het duurt maanden voordat je die muffe lucht kwijt bent.

fishbowl

Check ook even die Facebookpagina van Porsche. Typisch geval van Streisandeffect.

Ds. Ploppo

Wat je allemaal al niet vindt als je naar leuke filmpjes van een ‘French Bulldog’ zoekt…
…toch Reet?

barq

OLO, Fishbowl.

trackback

[…] Nick en z’n Porsche 911 | Retecool. […]

sonicsoldier
Charlietoffert

Porsch vergeet even snel klantenservice, dit terwijl ze in de jaren 90 bijna failliet waren: http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/Porsche-bankruptcy/

Roel Zwaar

Nog niet zo lang geleden wilde Porsche VW overnemen, wat ertoe leidde dat ze uiteindelijk zelf werden opgeslokt door VW. Nu is VW niet de meest betrouwbare auto op aarde, dus het lijkt erop dat de integratie perfect is gelukt.