Jonas Forsberg maakt werkelijk adembenemend mooie foto’s en filmpjes in het westen van Noorwegen. En in het westen van Noorwegen heb je fjorden. Hele mooie fjorden.

These timelapses are all recorded in the western part of Norway, where the mighty fjords Geirangerfjord, Hjörundfjord, and Storfjord sits quietly and waits for anyone who wants to seek something else than watching the latest show on TV.

Bindende kijktips voor deze geweldige Fjordlapse: plop, nootjes, op 4K afspelen en uiteraard full screen!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTVandaag een dagje naar Keulen? Doe maar even niet.
VOLGENDE HEERSPOSTIn mijn gescheurde jeans!
Meneer van Dale houdt van hobby's, (omgwtf)bbq'en en heeft ontzettend veel aanleg voor talent. Daar zou hij eens iets mee moeten doen. Verder gooit hij nog wel eens een videootje in de recorder en vraagt hij zich bij alles wat hij ziet af of het Kunst is. Dat is volgens zijn collega's behoorlijk vermoeiend. Net als het feit dat hij altijd veel te vrolijk door de bunker loopt te huppelen. Zijn motto is dan ook: Wees geen Kuik of Jolo, begin je dag met een OLO!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Na het zien van deze 4K Fjordlapse wil je in Noorwegen gaan wonen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Prof. Sickbock

Keiharde fotosoep! Dat zie ik aan de pixels want er zitten geen regendruppels of vliegjes op, en Noorwegen is zo booleaans dat het òf regent, òf vliegt. Ook loopt de tijd anders in het echt.