Hardoplachen in de bunker vanochtend. Natuurlijk was de aanloop naar de presidents verkiezingen in het Noord-Amerikaanse landje A al hilarisch en om te lachen. Maar vannacht wist Melania Trump er zonder enige gêne een schepje bovenop te doen.

Wat is het geval dan Greefie? Nou, Meliana mocht iets zeggen tegen de republikeinse conventie. Over haar man, die een compleet gestoorde vrouwenhater en racist is president wil worden. En zo’n kans, daar zegt Meliana geen nee tegen. En dus ging ze flux aan de slag om een mooi stukje speechbeleving naar de mensen toe neer te zetten. Allemaal meer dan prima. Behalve dan dat haar speech nogal boelveel op een speech van Michelle Obama uit 2008 leek. En dat vond twitter enorm grappig. Waar wij in de bunker op onze beurt ook weer enorm hard om moesten lachen. Een keer of veertien.

MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.

10

Reaguur dan!

avatar
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
AlHarryBarBismarckJokkebrokXolphHet neefje van Boris Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

And the whole world is talking about the speech. Mission accomplished.

Broeder Bolognese
Broeder Bolognese

En als je denkt alles te hebben gehad…
https://twitter.com/SITHOLEEXPRESS/status/755310293111148544

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Het meest trieste is dat het tot de achterban van kortzichtige volgevreten tokkies nooit doordringt hoe vreselijk oppervlakkig die hele Trump-kliek is. Bijna niets heeft inhoud en wat dat wel heeft is of gelogen of gejat.

Het zou me zelfs niks verbazen als het merendeel van die sukkels nu denkt dat Michele de tekst van Melizana gejat heeft.

Democratie betekent dat de helft van alle stemmen uitgebracht worden door mensen met een IQ van minder dan 100. Ziedaar het succes van de populist.

horrorneefje
horrorneefje

“Eh, ik begrijp even niet wat je bedoelt.”

#FamousMelaniaTrumpQuotes

horrorneefje
horrorneefje

comment image

Xloph

Wat Broeder Bolognese zegt. Hierdoor is dat hele “roll call vote” gedoe dat eraan vooraf ging, en dat sterk aan het beruchte CDA-congres van 2010 deed denken, grotendeels buiten de media gebleven.

Jokkebrok
Jokkebrok

Het lijkt me een duidelijk geval van getroll door de speechwriter, behalve een flinke lap tekst uit een speech van Michelle Obama wordt er ook aan ene Rick Astley gerefereerd.

Bismarck
Bismarck

Het was de schuld van Hillary Clinton! Zij heeft de speech van Melania geschreven en er expres allemaal plagiaat ingepropt! Ofzo!!

AlHarryBar
AlHarryBar

domme hoer