Ook volgens Central Reet Time is het geen maandag, maar dat heeft ons er nog nooit van weerhouden een goede Hollandse Hit online te knallen ende te embedden. Veel langer willen we u namelijk niet laten wachten op de nieuwe van Retecool’s op-een-na favoriete zangduo. Inderdaad: De Stoopjes hebben opnieuw in de studio gezeten.

Het duo is een oude bekende van uw Retecool redactie. Bij onze eerste kennismaking ontving Reet nog een mail met de woorden “ik hat graag dat jullie mijn verwijderen”, maar de relatie werd gelukkig snel beter. In het nummer over de Kermis wordt het succes via “joeptoep” zelfs trots aangehaald, dus zijn we uiteindelijk allemaal blij.

Naast zang blijkt het feestduo in hun nieuwe video ook te doen aan product placement. In ieder geval zijn wij benieuwd waar we voor de volgende Redactie-BBQ die stevige stoelen vandaan kunnen halen. “Decennia gegarandeerd zitplezier!”, zo schreeuwen de beelden de goede verstaander toe. Het meubilair in de redactiebunker hebben we sinds deze middag toch al af moeten schrijven in de boekhouding. Een angstige MENEER DE GREEF heeft bij het aanschouwen van de beelden zijn tanden namelijk in niet minder dan 14 kantoorstoelen gezet. Het patroon dat de nagels van Flepz in het behang hebben gemaakt laten we waarschijnlijk wel zo. Of niet, kijk maar.

Makkelijk en snel, embedden we hieronder die video wel

Reaguur dan!

8 reaguursels op "HHM – Lasbrillen op en oordoppen in: uw favoriete feestduo heeft een nieuwe hit"

Laat weten wanneer
avatar
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Reet

THE WAIT IS OVER!!!

Monade

In ieder geval zijn wij benieuwd waar we voor de volgende Redactie-BBQ die stevige stoelen vandaan kunnen halen.

Maar zijn die stoelen nou zo groot of zijn de Stoopjes nou zo klein?

Toxteth O'Grady
Actief baasje

Ik ga even naar een andere website:
https://www.113.nl/

Roel Zwaar

Ik zou ook met een busje naar Barcelona zijn gekacheld na het horen hiervan, echt…!

Der Webmeister

ja sorry, maar hier kan ik niet mee omgaan hoor. DIT HEB IK NIET GEWILD!!!11!!1

* zachtjes in een hoekje huilt *