Dat Mad Max: Fury Road zo ongeveer de allerhardst heersende film van de afgelopen jaren is, dat wist u hopelijk al. Maar na het zien van deze ongemonteerde raw footage (dus helemaal zonder CGI) en de test runs, meesterwerkt de film ineens nog 14 keer harder de projectorlens uit!

In de ongeveer 4 minuten durende compilatie ziet u een staaltje stuntwerk van zowel de stuntmannen als de stuntcoördinatie, dat zijn weerga niet kent. Dus zit terug, geniet en haal uw van ontzag opengevallen kaak na afloop van uw bureau!

Hoewel de film dus al gewoon keihard zou heersen zónder digitale effecten, willen we u niet onthouden wat de afdeling VFX en CGI nog allemaal met die film gedaan heeft. Want die effecten zijn zo vanzelfsprekend in de film geïntegreerd, dat ze je eigenlijk niet opvallen totdat je erop gewezen wordt, zoals in onderstaande breakdowns. En die hadden dus ook gewoon die Oscar moeten winnen!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Deze raw footage en test runs uit Mad Max: Fury Road, zijn het allerhardst heersende dat u vandaag gaat zien!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Reet

Wat onwaarschijnlijk gaaf gedaan!