b8788Naar goed voorbeeld van de persoonsverheerlijking van de familie Kim in Noord-Korea, gaan vandaag om 09:30 uur alle schoolkinderen van Nederland onder de naam Koningsspelen synchroon dansen ter meerdere eer en glorie van onze eigen door God zelf aangewezen leider. Want vandaag vieren wij de verjaardag van ons geliefde gezette staatshoofd, koning Willem-Alexander Claus George Ferdinand van Amsberg. Wie beter dan Hinderen voor Kinderen van de Socialistische Arbeidersomroep VARA kan de schooljeugd brainwashen met de zegeningen van het ondemocratische instituut Koningshuis. Terwijl met Sinterklaas en Kerst scholen meestal een alternatief programma bieden voor degenen die niet in het denkbeeldige vriendje op de Stoomboot respectievelijk een Wolk geloven, is zoiets voor de Koningsspelen vandaag ondenkbaar: meedoen is verplicht, en je kind thuishouden is vragen om een boete van de onderwijsinspectie. Geheel in stijl krijgen de kinderen na afloop van het verplichte dansje een ontbijt dat de vergelijking met Noord-Korea prima kan doorstaan.

Reaguur dan!

8 reaguursels op "De Monarchistische Indoctrinatie van onze Schooljeugd"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ome Mc

Niet geheel on-topic, maar gerelateerd: hadden ze niet beter Puh! kunnen vragen voor dat statieportret?

Illuminatus Magnus

Maar zo maakt men dat!

Bismarck

Hé, die parallel met Noord-Korea kan doorgetrokken worden! Was het niet Noord-Nederland, dat Zuid-Nederland binnenviel tijdens de tiendaagse veldtocht? En was er niet de VS van die tijd (Frankrijk) voor nodig om die Noord-Nederlandse agressie te stoppen? En is de huidige alleenheerser met dubbele voornaam niet uit dezelfde dynastie als de agressor van destijds (die overigens op dubieuze wijze en met buitenlandse militaire hulp in zijn land aan de macht kwam)?

Xloph

Daarbij, als er één familie in dit land bekend staat om het uit de weg (laten) ruimen van politieke tegenstanders….

E.R. Deoz

We zoeken naar iets wat we samen kunnen doen, net zoals de vrijmarkt, de nieuwjaarsduik, samen zingen op het plein of bij de Matthaüspassion.

Moeten we straks godverdomme ook nog verplicht ouwe troep kopen, Unox mutsen op, meezingen met Hollandse Hits Zangers en Jezus aanbidden! Lang leve Kim Jong-oliebol en het Koninkrijk der Wakkerlanden.