Jullie hebben het ongetwijfeld gemerkt, er is gisteren vrijwel niets gepost, op dit fijne artikel van Ome MC na. Maar ik ga jullie uitleggen waarom.

Wij kregen namelijk onderstaande video van DENK onder ogen, waarin de heren en dame waarschuwen voor de 4de macht: de media. Die bepalen blijkbaar alles wat jullie geloven, stelletje volgzame schapen die jullie zijn. DENK denkt dat ze jullie daar voor moeten waarschuwen en dat zorgde in de redactiebunker voor een lachstuip die vrijwel de gehele dag heeft geduurd.

Maar vanmorgen kwam de aap uit de mouw en werd ons volledig duidelijk waarom DENK zo’n haast maakte om met de voltallige fractie jullie en ons te waarschuwen voor de macht van de media. Wat blijkt, er loopt een integriteitsonderzoek naar DENK oprichter Selçuk Öztürk. Hij wordt namelijk verdacht van vriendjespolitiek en dubieuze deals. Niet geheel verrassend, aangezien Öztürk uit Limburg komt, heeft hij deze deals geregeld met de Capo di tutti Capi van Zuid-Nederland, Jos van Rey. Op NOS.nl (TRAP ER NIET IN!) wordt volledig uit de doeken gedaan hoe de deals in elkaar zitten en hoe Öztürk tonnen heeft kunnen binnentrekken, deels op kosten van de belastingbetaler. Wat dat betreft is Öztürk (Moge Allah je straffen!) inderdaad een perfect ingeburgerde Limburger.

Tja, dan kun je gaan zitten wachten tot de stront de ventilator raakt, maar je kan als fractie natuurlijk ook vooraf al beginnen met damage control en puinruimen, waarvan akte.

https://www.youtube.com/watch?v=wpA3bGOzVdY

Reaguur dan!

4 reaguursels op "De media willen niet dat je dit weet… Trap er niet in!"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck

Ik snap niet precies wat dit met DENK te maken heeft? Ten tijde van “het praatje” was Öztürk nog PvdA’er en van Rey VVD’er. We hebben het dus over mogelijke corruptie binnen beide regeringspartijen.

Ds. Ploppo

Hoe heerlijk doorzichtig.
Je hoort dat er binnenkort een shitstorm losbarst en vraagt alvast je goedgelovige kiezertjes de koppen in het zand te steken tot de boel is overgewaaid…
… of Öztürk in de lik zit, maar dat lijkt niet erg voor de hand liggend. In NL kom je hier als politicus juridisch meestal wel mee weg. OK, je politieke carrière ligt aan puin, maar als je het slim gespeeld hebt, heb je je schaapjesgeiten inmiddels wel op het droge.

Hoofdmeester

DENK wil liever de vierde macht zijn die bepaalt wat jij DENKt. Erdogan-style.

Vilmer Ramone

ja maar jullie zijn ook de media!