More

  RECENTE POSTS

  Je gelooft nooit waar Hélène Vercammen en Blushield je tegen beschermen voor €349

  Slaap, dames en heren, is ondergewaardeerd. U bent als gezond mens natuurlijk een vaste slaper, maar mocht u toch niet zo goed slapen dan is dat heel irritant. Gelukkig weten wij (en Chuck McGill) waar dat door komt: straling. Van allerlei pluimage.

  Dat weet trouwens Hélène Vercammen ook. Overigens is diezelfde (elektromagnetische) straling ook de reden van legio andere problemen waar u wel of niet last van zou kunnen hebben. Maar daar heeft Hélène dus een oplossing voor. Hélène Vercammen verkoopt namelijk de remedie tegen straling: een schild. BluShield. BluShield beschermt je namelijk tegen straling èn het gebruik van een overbodige ‘e’. In tegenstelling tot het gebrek aan €, is het gebrek aan ‘e’ hartstikke tof. Dan kan er tenminste niemand bij de marketing bedenken dat het voortaan zo’n kekke Google Heineken-e moet worden. Maar we gingen het dus over BluwSchild hebben.

  BluShield koop je namelijk vanaf €189,-, maar de Plug-in versie kost €349,-. Dat is dus niet duur, qua financieel geld, voor iets wat jou weer helemaal gaat laten slapen. Hoe werkt dat dan? Nou, dat laten we Hélène Vercammen, of degene die haar website heeft geschreven, even uitleggen:

  Als een vibrerende stemvork in de buurt wordt gebracht van een niet vibrerende stemvork dan zal deze laatste ook gaan vibreren. Dit wordt sympathetische resonantie genoemd. Dit is in principe hoe de Blushield werkt. Er wordt een coherent veld opgewekt in onze lokale omgeving. Ons lichaam wordt daardoor meer coherent (in balans).

  En dat is dan een oplossing voor de “grote range aan onnatuurlijke frequenties in onze omgeving”. Bij ons in de redactiebunker staan nu alle haren overeind, en dat heeft in het geheel niets te maken met onnatuurlijke frequenties, maar alles met het gebrek aan coherentie. Sowieso is ‘sympathetische resonantie’ een term die alleen voorkomt bij klankschaaltherapeutische zweefmutsen, Niburu en – inderdaad – Blushield. Maar wat doet BluShield dan?

  Dit model produceert een symfonie van frequenties ter bestrijding van elektromagnetische straling op celniveau

  Nou, dat is vrij weinig. Dat verklaart wel dat het “product” aan allerlei normen voldoet en een laag verbruik heeft. Of is het misschien een vertaalfoutje? Niet echt:

  Quite simply when you plug-in a Blushield or switch on a portable it starts emitting a symphony of frequencies within the human responsive range. The body will then respond to the Blushield products rather than your Wi-Fi, smart meter or mobile phone.

  Uiteraard. Je lichaam reageert dus op een symfonie van frequenties en heeft op magische wijze geen last meer van ElektroHyperSensitiviteit. Geen geld, joh, zo’n magisch apparaat. Zeker voor iets waar wetenschappers vooral over eens zijn dat het niet door Elektromagnetische Velden wordt veroorzaakt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  21/11/2016 - 19:03 19:03

  Oneens. Dit is een ideale manier om overtollige adapters uit het restafval te houden, en overtollig geld te transporteren waar er grote behoefte aan is.

  Holografische sticker over het originele logo plakken, en het placebo-effect doet de rest! Kassa!

  /En dat van die symfonie van frequenties waar het menselijk lichaam op reageert is ook geweaun waar.

  Monade
  Antwoord aan  Ome Mc
  21/11/2016 - 19:45 19:45

  Microsoft Zunes, kapotte portable hard disks en accu’s in een kekke desing casing van Ali Baba.

  /Valt het op dat ik bezig ben om voor mezelf te gaan beginnen?

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  21/11/2016 - 23:49 23:49

  En anders wil ik de adressendatabase van de mensen die dit kopen wel hebben, in verband met mijn gebakken lucht verkoop.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/11/2016 - 11:44 11:44

  Dat ding straalt gewoon overal doorheen. Zoiets als zelf een stevig muziekje opzetten als je ouders in de slaapkamer naast je liggen te ketsen. Daar slaap je ook beter van.
  Wel vervelend als je in een flatje woont waar alle omwonenden zo’n Blushield dinges hebben. Een ware kakofonie aan straling zal jou dan treffen. Afzonderlijk zijn die dingen natuurlijk hartstikke gezond, maar de interferentie van 6 stuks is voldoende om je langdurig wakker te houden.
  Maar gelukkig is er de BlueShieldShield van PlopSoft (ook zonder e).
  Kost slechts 140 EUR en er hoeven geen batterijen in. De BlueShieldShield lijkt misschien iets op een rol aluminiumfolie, maar dat is slechts gezichtsbedrog.
  Wikkel voor het slapen gaan je hele hoofd ermee in (goed alles afsluiten; er mag echt geen straling doorkomen!) en je bent gegarandeerd binnen 5 minuten niet meer wakker.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN