Wij van de Retecool zijn van het gezonde leven. Zo drinken wij alleen gin uit de kut van de gingodin zelf en laten we de tonic achterwege behalve als we kinine nodig hebben. Dus deze site trok direct onze aandacht. Want OERWATER!

Geheugen

Oerwater is geen gewoon water. Water is namelijk de scheikundige verbinding tussen twee elementen H (waterstof) en een deel O (zuurstof). Zo niet Oerwater. Oerwater is ontdaan van alle gifstoffen. Dat weet het water ook, want water heeft een geheugen. Dat uw hele redactie vanochtend de barbecue van gisteren eruit heeft zitten kakken in het riool, dat weet het water kennelijk niet. Want Oerwater is ontdaan van alle shit en geheugens en heeft opnieuw een beter geheugen. En het is dikker dan gewoon water. En dat proef je! En dat alles via een Minion-lookalike-apparaat. Voor nog geen duizend (Ja 1000!!!!) eypo.

banana
Foto: ook dikker dan water, en verder niet-gerelateerd.

Dikker

Oerwater is dikker en met meer smaak dan u gewend bent van de scheikundige ingrediënten van water. Dat het dikker is, lijkt ons dus vooral een indicatie dat er nog stukjes kak van onze barbecue in zitten, maar soit. Ook dat u het proeft lijkt ons geen aanbeveling.

watershit
Ons geheugen is beter dan dat van water.

Koopje

Gelukkig kost Oerwater u verder niet veel meer dan uw huidige water uit de kraan, wat gewoon de scheikundige verbinding H2O is, zeker als u het eerst even kookt. Sterker, voor een luttele 998 euro(!!), exclusief installatiekosten, hebt u al een Oerwaterinstallatie. Waarna uw water dik is met een smaakje. En wie wil dat nu niet? Uw moeder vannacht nog wel. Uw vader ook, maar die vroeg voor het slikken of we dat stil wilden houden.

Water. Met geheugen. Sinds 1982 al Minions met BDSM. Denken we. Wij drinken geen water.
Water. Met geheugen. Sinds 1982 al Minions met BDSM. Denken we. Wij drinken geen water.

Reaguur dan!

12 reaguursels op "Oerwater. Dikker en mét geheugen. Slechts 998 eypo. Oplichten 2.0"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
rubbw, professionele onruststokert
rubbw, professionele onruststokert

Water is voor dieren en hippies! Echte mannen drinken bier!

rubbw, professionele onruststokert
rubbw, professionele onruststokert

Oerbier, nat en straf!

Bla

Ik drink mn water alleen als het met gerst en hop is behandeld..

Monade

Zucht. Die “trillingen” zijn alleen maar bewegende moleculen. Doen ze allemaal, overal en altijd. Dat heb je zo boven 0 Kelvin. Mooi ook dat voor die alternatieve leipo’s nog steeds alles met chemicaliën vreemd en eng is, maar toegevoegde Liechtensteinse “micro-organismen”, zeg maar fecaliën, zijn toppie-joppie…

…NEE KUDT! Water wordt juist behandeld met chemicaliën, tot en met chloorverbindingen aan toe, om die “micro-organismen” (e-coli, botulisme, bilharzia, markburema) hartstikke deaud te krijgen!!1! En jullie laten dat kostelijke schone water door een vieze ongewassen keramische pot lopen voordat je het gebruikt? Waarom drink je niet direct uit de plee? Kost helemaal niks!?

/Doe mij maar wijn in mijn water.

Edwin Emanuel Posse

ja rotterdams kraanwater ummm…. 🙁

Der Webmeister
Bismarck

Voor de mensen die dit kopen heb ik ook nog wel een speciale aanbieding: Ik heb een apparaat dat de binnenhuisatmosfeer voor u zuivert met behulp van een speciaal weerstandelemlement, dat elektriciteit omzet in zuiverende warmte. Door het verwarmen harmoniseert de trilling van uw binnenhuisatmosfeer naar gezonde frequenties en dat is goed voor uw longen. Exclusief te koop bij mij voor maar een slordige paar honderd eurietjes.

Toxteth O'Grady

comment image?b64lines=U2h1dCB1cCBhbmQKdGFrZSBteSBtb25leQ==

Wouter Ellenbroek

Zelfs de politiek valt ervoor. Even een teiltje erbij houden als je dit leest: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/261975/duurzaamheidsprijs-2014-naar-mizuwaai-oerwater.html

Ds. Ploppo

Het uitbuiten van zwakzinnigen is strafbaar, lees ik net in de Volkskrant.
Dat gaat hier volgens mij eigenlijk ook wel op.
Hoe dom moet je zijn om hier in te trappen?
Water met geheugen. LOL!!! Dat gelooft toch niemand!
Dan heb je met een waterhoofd zeker een fotografisch geheugen?

Roel Zwaar

*stoft uitvinding van waterpoeder weer af*

Monade

Brekend! Ik heb nog iets oplichterigers gevonden: dissymetrisch water. Uit Tsjechië, verder weg dan Liechtenstein, dus beter! En met grafieken! En slechts 25 dollar. Dat is nog geen 14 euro. Koopje!