Terwijl iedereen schuimbekkend superlatieven tekort komt over de nieuwe heersplaat van A Tribe Called Quest is er ergens ander op het internet stiekem een andere held opgestaan.

Blijkaar werkt retro op deze generatie als een malle dus waarom niet één band uit het verleden, maar twee? En dat dan mixen. Alsof je pure slagroom door je hete gesmolten chocolade roert. Een Canadese producer genaamd COINS heeft dit voor elkaar gekregen door samples van Daft Punk te mixen met de Beastie Boys. Het effect is oorverdovend lekker. Alsof je je terug in de jaren 80 op het strand bevind, maar dan nu als volwassene en je weet niet waar je moet beginnen met kijken. En het hele album is ook nog eens een keer extra gratis hier te beluisteren.
Vrijdag begint vroeg vandaag!

DELEN HEERST HARD
VORIGE HEERSPOSTExtra Vorstelijke Verzin Een Onderschrift
VOLGENDE HEERSPOSTLimburg wordt walhalla van bever-gastronomie
Frodooh heeft jarenlang leuke bijdragen geschreven voor Retecool. Hij heeft redactieleden naar de Ardennen en BBQ's vervoerd en ze met hun dronken kop weer veilig thuis afgezet en is nog steeds aan het afbetalen dankzij een 'slimme financiële tip' van Flepzor de belasting koning. Frodooh flikkerde in 2017 in een zware depressie en daar waren ze niet blij mee op de redactie. Daarom hebben ze hem zonder pardon uit de redactie geschopt zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Retecool is Slegts für Lolbroeken tenslotte. Bedankt voor al die fijne jaren jongens!

Reaguur dan!

1 reaguursel op "Daft Science Steent De Moeder"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Sjofels de Pofels

Okee, kunnen we nou al niet meer de jaren 80 en 90 uit elkaar houden?
Weet dan niemand het verschil meer tussen het geluid van een c64 vs een amiga. 8bit vs 16bit…enz.
Hadden we als generatie x maar niet moeten beginnen met blowen en zuipen op ons 16e (of eerder) we worden nou al seniel.