In Nederland hebben we dus van die idioten die patatjihadi willen gaan spelen in Syrië en afreizen om met IS mee te gaan vechten. Dat is dommer dan de achterkant van een beslist niet halal varken. En ook veel minder heersend want met de achterkant van een beslist niet halal varken kan je tenminste een beetje fatsoenlijk barbecueen.

Maargoed, een IQ van 100 is het gemiddelde en zoals we het Steenbergs Piemelkoor hebben, zijn er in Nederland ook idioten die sympathiseren met patatjihadi‘s. “Zeker weer die kutmarokkanen”, horen we u nu denken. Dat wilde het Sociaal en Cultureel planbureau ook weten. Dus gingen ze onderzoeken hoe het onder Turks-Nederlandse en Marokkaans-Nederlandse inwoners met IS-gangersympathie zat. En inderdaad, er bestaat een deel Turks-Nederlandse en Marokkaans-Nederlandse IS-gangersympathisanten. Dat zijn er namelijk exact even veel als in de rest van de bevolking.OnPaste.20160318-113037Rest alleen de vraag: willen we meer of minder autochtonen? Ow. Wacht.

Meer politieke betrokkenheid op Retecool? Dat kan! Zo vinden we bijvoorbeeld Geert Wilders een ontzettende Calimero, maar dan irritanter. Ook vind je hier regelmatig een selectie aan andere schreeuwers. Ons het concentratiekamp toewensen kan uiteraard op Twitter, Fatwa’s uitspreken doet u bij voorkeur op Facebook, maar danwel nadat u onze pagina heeft geliked!
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties