More

  RECENTE POSTS

  Werkelijke oorzaak kredietcrisis gevonden

  Capo di Tutti CapiEn u maar denken dat de kredietcrisis is ontstaan door het massaal verkopen van zo veel mogelijk (want meer bonus) veel te dure rommelhypotheken aan mensen die deze toch niet kunnen aflossen. Denk nogmaals. Hier op de Retecools onthullen wij u de werkelijke reden van kredietcrisis waar de wereld zich momenteel heel langzaam van aan het herstellen is: KINDERMISBRUIK BINNEN DE KATHOLIEKE KERK! Ja, dat klinkt heel erg Xaderp, maar ik kan het uitleggen en het is eigenlijk heel eenvoudig. Let op, komt ‘ie: De Rooms-katholieke Kerk is de allergrootste vastgoedbaas ter wereld. Alleen in Italië al heeft de kerk 22% van al het vastgoed in handen en in overige, vooral Rooms-katholieke, landen zal dat niet veel anders zijn. Nu is de kredietcrisis ergens rond 2008 uitgebroken en dat is ook ongeveer het moment dat het kindermisbruikballetje binnen de Rooms-katholieke Kerk is gaan rollen. En zo’n akkefietje kost economisch gezien gewoon ontzettend duur qua financieel geld. Wat denk je dat een leger topadvocaten kost om de boel te sussen? En wat dacht je van al die schikkingen, als er maar niet verder vervolgd wordt? Heel erg veel geld. En dat geld kan dus niet meer in vastgoed gestopt worden, maar ook niet meer in projecten als armoedebestrijding. U ziet: De kredietcrisis is allemaal de schuld van de Rooms-katholieke Kerk, omdat de heren zo nodig hun leuter in kleine jongetjes en meisjes moesten stoppen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  08/04/2014 - 11:30 11:30

  De grieks orthodoxe kerk bezit 30% van het land in Cyprus. Ze zitten overal!

  Charlietoffert
  08/04/2014 - 12:48 12:48

  Gelukkig betalen wij wel Italie via het EU noodfonds, want de 2,2 miljard vastgoedbelasting voor 100,000 gebouwen, waaronder 8,779 scholen, 26,300 ecclesiastical gebouwen en 4,714 ziekenhuizen en clinics kan de kerk natuurlijk nu niet meer betalen. Net als spanje (3 miljard) of portugal (..) of ..

  Bobotie, uw dagelijkse zuidvrucht
  08/04/2014 - 12:50 12:50

  Oud nieuws. Al tijdens de kruistochten leende de RK kerk geld aan kruisridders zodat die daarmee hun kruistochten (en een stoeltje in de hemel) konden bekostigen. Hun landgoederen in Europa diende daarbij als onderpand. En natuurlijk kwamen veel dan die kruisridders nooit terug zodat de leningen nooit werden afgelost. Kwam dat de kerk even goed uit.

  Het leggen van de link met tempeliers, vrijmetselaars, de Nieuwe Wereldorde en Barak Obama laat ik graag aan Xaderp over. 🙂

  sacamano
  sacamano
  08/04/2014 - 13:02 13:02

  Toch had die tronie van Benedictus leuker gestaan bij deze tekst. Franciscus ziet er toch iets, tja hoe zeg je dat… toch iets jofeler uit. Uiteraard wil ik eerst weten hoeveel Argentijns vastgoed in RK-handen is voordat ik me overgeef aan geXaderp in de marge.

  Illuminatus Magnus
  08/04/2014 - 13:36 13:36

  Nee, de oorzaak van de kredietcrisis is niet dat priesters niet van de kinderen af konden blijven, het ligt aan al die gasten die met terugwerkende kracht zichzelf geprostitueerd hebben in de kerken en er nu veel geld voor willen.

  MadDieu, drukt zijn snor
  08/04/2014 - 14:07 14:07

  Reet, er zit een waar woord in je analyse. De bedragen voor het poetsen van het imago en het financieren van de aflaten zijn gering op de wereldeconomie, maar heel misschien de druppel die de emmer deed overlopen.

  Het slopen van de Berlijnse muur gaf een economische dip in Murika en Deutschland.
  De Amerikanen trokken het overgrote deel van hun troepen terug uit Duitsland, maar al die manschappen besteden zakgeld en zo’n basis heeft lokale toeleveranciers. Dus dat gratis geld kwam het land niet meer in en de toeleveranciers werden bedankt.
  In de “JeNaait’TSteeds” werden de gelden voor wapenproductie en -aankopen met 6% teruggeschroefd. Dat gaf over de staten gemiddeld een verdubbeling van de werkloosheidsindexen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/04/2014 - 16:15 16:15

  Oh ja, de Kerk zit diep in vastgoed… maar ik geloof niet dat ze nu direct miljarden aan smartengeld aan vroegere misbruikten uitgekeerd hebben. In NL slechts 30 miljoen.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/02/23/kindermisbruik-kost-rooms-katholieke-kerk-30-miljoen-euro/

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN