More

  RECENTE POSTS

  Water is nat

  NienhausEn Bisschoppen misbruiken kinderen. Dat zijn zo’n beetje de zekerheden in het leven. En oh ja, je gaat dood. De één liever wat eerder dan de ander. Zoals misbruikende bisschoppen bijvoorbeeld. Jan Niënhaus, de in 2000 overleden hulpbisschop van het aartsbisdom in Utrecht en titulair bisschop van Benda, is schuldig bevonden aan kindermisbruik. In Amersfoort en Apeldoorn heeft hij zich 25 jaar lang (bewezen) vergrepen aan vier jonge kinderen. Het werkelijke aantal zal veel hoger liggen, maar dit is bewezen. Het blijft toch een compleet raadsel dat zo ongeveer heel Nederland zich zit te vergapen tijdens het Katholieke jubelfeestje The Passion, terwijl het uiteindelijk een ordinaire criminele organisatie blijkt te zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Blasfemist
  Blasfemist
  25/04/2014 - 15:49 15:49

  Wanneer maakt men bekend dat het misbruik structureel is en in alle lagen, bisdommen en kloosters voorkomt? Wanneer wordt de katholieke kerk verboden en veroordeeld als criminele organisatie?

  Illuminatus Magnus
  25/04/2014 - 16:12 16:12

  The Passion is van de EO en die misbruiken uitsluitend kinderen uitsluitend uit het eigen gezin.

  Enfin, Retecool Juridisch kan een procedure aanspannen om het OM te dwingen de RK kerk te vervolgen als criminele organisatie. Geeft in elk geval wat rumoer en landelijke bekendheid voor Flepz, zodat we hem volgend jaar in de jury voor de selectie van het lied van het Songfestival kunnen zien.

  Hansaplast
  Hansaplast
  26/04/2014 - 11:47 11:47

  Mompelt iets over Martijn, alleen dan erger, want structureel en bewezen aan kindertjes vergrijpen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN