More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Pizza Jalapeno van de Lidl

  Hopeloos positief ingesteld. Dat typeert wel de Vretecoolredactie. Wat voor totaal ongeinspireerde bagger de kapitalistische voedingsindustrie onsweegs gooit, wij testen het en geven er onze mening over.

  Dus na de Chicken Dönerpizza en gehaktballen uit blik haalden we nog drie kant-en-klaar gerechten bij de lokale Lidl. Chili con carne uit blik, Chili con carne pizza en Pizza Jalapeno.

  En vandaag bij de luns kozen we voor die laatste (van de drie, die andere komen ook nog wel. Helaas). Pizza Jalapeno. Want zoals u weet, eten we wel eens iets pittigs op de redactie dus zoals de hond van Pavlov kwijlde bij een belletje, beginnen wij te kwijlen als ergens op staat “very spicy”.

  “Iemand met een “keen eye” ziet dat de jalapeno’s niet goed verdeeld zijn over de pizza.”

  De opwarminstructie zegt 10-12 minuten voor een zachte bodem, 12-15 voor een krokante. Geheime tip: we hebben 14 minuten gedaan.

  Serveersuggestie: Rennie. Of niet. Kijk maar.

  En dan de smaak. Die is onverwachts goed. Het is een salamipizza met een hete inslag. Beetje dat je een pizza from scratch maakt en dan zelfgemaakte peperolie erover sprenkelt. Want die kant en klare pakketjes uit de winkel zijn voor smaakhaters. Dit is eigenlijk een parel van een pizza. Hier komen er meer van in de bunkervriezert.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Bodem
  Smaak
  Heetheid
  Makkelijk en snel

  RECAPITULEREND

  De bodem is lekker, duidelijk geen ovenschaal, maar goed knisperig. Smaak is ronduit goed, en voor een diepvriespizza top qua heetheid, en 14 minuten wachten op deze pizza is dik in orde.

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  22/05/2019 - 14:32 14:32

  *noteert*

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/05/2019 - 14:54 14:54

  Vroeger als kind had ik een buitenzwembad in de straat. Het water was er meestal rond de 18 graden en vet had ik toen nog niet. Het was dus meestal een behoorlijke marteling. Dat was op te lossen door eerst een teringkoude douche te nemen. Het zwembad voelde vervolgens gewoon lekker aan.

  Ik ben bang dat jij hier hetzelfde ervaart.
  Na de vorige 2 Lidl maaltijden zijn je smaakpapillen zo gemarteld dat ALLES beter smaakt.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  22/05/2019 - 15:03 15:03

  Ik maak zelf jalapeno piza, ik denk dat die toch beter zijn. Wel een premade bodem+saus van de AH (die zijn best ok namelijk) en dan lagen ellende er op.
  Voor degene die het eens wil proberen:
  laagje paturain bovenop de tomatensaus (gruwelijk lekker, trust me).
  klein beetje kaas (witte cheddar bij voorkeur, maar doodgewone mozarella doet het natuurlijk ook prima)
  laag gekruid rundergehakt, salami en een behoorlijke hoeveelheid vers gesneden jalapenos.
  weer laagje kaas.
  rand bedekken met een klein beetje rode cheddar (optioneel, ik houd van een kaaslaagje op de korst, heerlijk met een beetje homemade knoflooksaus).
  14 minuten in de over en nassen.
  Uiteraard niet geschikt voor Vretecool, want je bent zeker langer dan een half uur bezig.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  De bodem is lekker, duidelijk geen ovenschaal, maar goed knisperig. Smaak is ronduit goed, en voor een diepvriespizza top qua heetheid, en 14 minuten wachten op deze pizza is dik in orde.Vretecool: Pizza Jalapeno van de Lidl