More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: McKennedy BBQ Pork broodje van de Lidl

  Welkom terug bij weer een aflevering van flagrante zelfhaat in de maag op de Retecoolredactie. Vandaag kwamen we bij het opruimen van de vriezer (waar liggen die varkenswangetjes toch) een vorige maand aangeschafte diepvriesbonk tegen van de Lidl. Helaas waren zelfs de flammekuchen die Xaderp had achtergelaten na de reunie op, dus de keuze was er niet reuze.

  Helaas pindakaas, de varkenswangetjes hebben wij de vriendelijke slager voor moeten bellen, dus dit was het enige wat te bikken was zo laat op de avond. Dus leggen de meetlat erlangs en laten we u weten of het een beetje te rammen is.

  Onbegrijpelijke derrie

  Nou, dat viel even tegen, alles in het gyros. Gelukkig stond op de voorkant een goudeerlijke budget bereidingswijze:

  Dat is even spectaculair makkelijk en snel successmullen!

  Nou, dat ziet er nog best makkelijk en klef uit, dus snel op een bord gedonderd.

  Alsof ze een slechte Nederlandse rapper eerst ingevroren hadden voor ze hem bij een drive-by in z’n zij schoten.

  Maar we laten ons niet zo snel teleurstellen, daar is meer moeite voor nodig, dus verpakking was eraf, in de nukert, deurtje dicht, twee-en-een-halve minuut afgeteld, en voila vette muil!

  Met de hulptroepen, een fris tintelende prosecco, want laat het maar aan de nazaten van Mussolini over om niet herleidbare stukken big smulwaardig te maken.

  Naar goed gebruik gluren we altijd even tussen de buns, maar dat hadden we beter niet kunnen doen.

  Alsof iemand een bakje kant en klare boemboe van Conimex over een soort overleden kipfilet heeft gesmeerd, tijdens een epilepsieaanval.

  Maar dit is geen sprint, Vretecool is een marathon, dus de bolletjes weer op elkaar gedrukt en een hap genomen. En dan wordt duidelijk wat het niet is. Op de verpakking zou het nog een soort McRib kunnen zijn, of een broodje mexicano. Maar qua mondgevoel komt het dicht bij een platgedrukte frikandel uit de actifry, waarbij de frikandel niet voor de Actifry bedoeld is. Nul krokant, 100% zompig. Beetje alsof je in Friesland van de verkeerde terp een muf moeras inwaggelt. En zo rook het ook. Bij de derde hap kwam er een weeëige BBQ-saus-smaak mee. Maar dan niet zoals u die kent van ons, de saus, maar uit een flesje, en niet van het A-merk zammazegge.

  Gelukkig was er prosecco.

  Voor de 3 euro zoveel die het gekost heeft, is het het niet waard. Wel handig om in de vriezer te bewaren voor uiterste nood, maar dan zijn er ook andere dingen die je in de vriezer kunt bewaren met dat doel.


  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Zout
  Look
  Feel
  Smaak
  BBQ saus
  Makkelijk en snel

  RECAPITULEREND

  De nieren waren dolgelukkig met het afwezig zijn van zout, die hadden het lastiger met de prosecco [reet: dat is je lever, druif]. Het ziet er niet uit, en door de bereiding uit de verpakking was het deksel hard geworden en de onderkant van het broodje typhusheet en klam. Na 30 seconden op z'n rug was het hanteerbaar. Dan de smaak. Het is een vette muil, het kan als je met je dronken harses thuis komt best dienen als afvulling, maar de smaak van de BBQ saus is een belediging voor mensen die van eten houden. Makkelijk en snel is het wel, al is te verwachten dat na een avondje bier kantelen je na anderhalve minuut in dat half ontdooide broodje gaat staan happen dus er zit nog een kleine verbeterslag qua duur van het verwarmen.

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/01/2019 - 10:21 10:21

  Ik laat me nog liever pijpen door Global dan dit ding op te consumeren.

  Reet
  Beheerder
  18/01/2019 - 10:21 10:21

  Je moet toch wel echt strontlazarus zijn wil je dit vrijwillig in je mik proppen na een avondje stappen. Danm, ondanks relatief hoge reeting is dit een klein dieptepuntje in de geschiedenis van Vretecool lijkt mij.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  18/01/2019 - 10:23 10:23

  No no no no, zelfs dan niet. Er is gewoon niet genoeg drank.

  Bismarck
  Antwoord aan  Reet
  18/01/2019 - 23:10 23:10

  Ik zat ook al te denken, drie sterren voor iets dat je afraadt om in je koelkast te leggen?!? En zelfs vijf op zout, terwijl er nergens enige melding wordt gedaan van bremzout? Dit is duidelijk een gevalletje validiteitsabotage van je sterrenreeting! Recount, recount, recount!

  Unrelated: Zie ik nog dat jullie er een flesje fascistenbubbels bij opengetrokken hebben?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  De nieren waren dolgelukkig met het afwezig zijn van zout, die hadden het lastiger met de prosecco [reet: dat is je lever, druif]. Het ziet er niet uit, en door de bereiding uit de verpakking was het deksel hard geworden en de onderkant van het broodje typhusheet en klam. Na 30 seconden op z'n rug was het hanteerbaar. Dan de smaak. Het is een vette muil, het kan als je met je dronken harses thuis komt best dienen als afvulling, maar de smaak van de BBQ saus is een belediging voor mensen die van eten houden. Makkelijk en snel is het wel, al is te verwachten dat na een avondje bier kantelen je na anderhalve minuut in dat half ontdooide broodje gaat staan happen dus er zit nog een kleine verbeterslag qua duur van het verwarmen.Vretecool: McKennedy BBQ Pork broodje van de Lidl