Welkom terug bij weer een aflevering van flagrante zelfhaat in de maag op de Retecoolredactie. Vandaag kwamen we bij het opruimen van de vriezer (waar liggen die varkenswangetjes toch) een vorige maand aangeschafte diepvriesbonk tegen van de Lidl. Helaas waren zelfs de flammekuchen die Xaderp had achtergelaten na de reunie op, dus de keuze was er niet reuze.

Helaas pindakaas, de varkenswangetjes hebben wij de vriendelijke slager voor moeten bellen, dus dit was het enige wat te bikken was zo laat op de avond. Dus leggen de meetlat erlangs en laten we u weten of het een beetje te rammen is.

Onbegrijpelijke derrie

Nou, dat viel even tegen, alles in het gyros. Gelukkig stond op de voorkant een goudeerlijke budget bereidingswijze:

Dat is even spectaculair makkelijk en snel successmullen!

Nou, dat ziet er nog best makkelijk en klef uit, dus snel op een bord gedonderd.

Alsof ze een slechte Nederlandse rapper eerst ingevroren hadden voor ze hem bij een drive-by in z’n zij schoten.

Maar we laten ons niet zo snel teleurstellen, daar is meer moeite voor nodig, dus verpakking was eraf, in de nukert, deurtje dicht, twee-en-een-halve minuut afgeteld, en voila vette muil!

Met de hulptroepen, een fris tintelende prosecco, want laat het maar aan de nazaten van Mussolini over om niet herleidbare stukken big smulwaardig te maken.

Naar goed gebruik gluren we altijd even tussen de buns, maar dat hadden we beter niet kunnen doen.

Alsof iemand een bakje kant en klare boemboe van Conimex over een soort overleden kipfilet heeft gesmeerd, tijdens een epilepsieaanval.

Maar dit is geen sprint, Vretecool is een marathon, dus de bolletjes weer op elkaar gedrukt en een hap genomen. En dan wordt duidelijk wat het niet is. Op de verpakking zou het nog een soort McRib kunnen zijn, of een broodje mexicano. Maar qua mondgevoel komt het dicht bij een platgedrukte frikandel uit de actifry, waarbij de frikandel niet voor de Actifry bedoeld is. Nul krokant, 100% zompig. Beetje alsof je in Friesland van de verkeerde terp een muf moeras inwaggelt. En zo rook het ook. Bij de derde hap kwam er een weeëige BBQ-saus-smaak mee. Maar dan niet zoals u die kent van ons, de saus, maar uit een flesje, en niet van het A-merk zammazegge.

Gelukkig was er prosecco.

Voor de 3 euro zoveel die het gekost heeft, is het het niet waard. Wel handig om in de vriezer te bewaren voor uiterste nood, maar dan zijn er ook andere dingen die je in de vriezer kunt bewaren met dat doel.


RECENSIEOVERZICHT
Zout
Look
Feel
Smaak
BBQ saus
Makkelijk en snel
Vorig artikelVerzin een Onderschrift 17-01-2019
Volgend artikelVerzin een Onderschrift 18-01-2019
Avatar
Hij is de schaduw die flappert in de nacht. Verder professioneel taalnazi, SEO snol voor onder andere Boetecontrole.nl en Parkeerboetecontrole.nl sectorhoofd "lunch", part-time neger en BBQ fetishist. Regelmatige gebruiker van het woord "oorebola".

7

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
5 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Flepz0rBismarckToxteth O'GradyReet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Ik laat me nog liever pijpen door Global dan dit ding op te consumeren.

Reet
Eindbaas!

Je moet toch wel echt strontlazarus zijn wil je dit vrijwillig in je mik proppen na een avondje stappen. Danm, ondanks relatief hoge reeting is dit een klein dieptepuntje in de geschiedenis van Vretecool lijkt mij.

Toxteth O'Grady
Eindbaas!

No no no no, zelfs dan niet. Er is gewoon niet genoeg drank.

Bismarck
Eindbaas!
Bismarck

Ik zat ook al te denken, drie sterren voor iets dat je afraadt om in je koelkast te leggen?!? En zelfs vijf op zout, terwijl er nergens enige melding wordt gedaan van bremzout? Dit is duidelijk een gevalletje validiteitsabotage van je sterrenreeting! Recount, recount, recount!

Unrelated: Zie ik nog dat jullie er een flesje fascistenbubbels bij opengetrokken hebben?