More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Flemmings Broodje Frikandel Duo

  Dutch Classic zet Flemmings, Vleems Food BV, trots op de verpakking. Nu gaan we er best prat op dat we onze klassiekers enigszins kennen, zeker deze. Daarnaast gaat een kadaverstaaf er altijd in, hoog tijd dus om die dingen in het microgolfslagbad te mikken.

  Wat is Het?
  Twee fletse worsten (48% kippen- en 28% varkensvlees) in paspopkleur, de bijbehorende voorgesneden witte hotdogbroodjes en een duo glijmiddel (Heinz mayonaise en tomatenketchup). Het totale netto consumeerbare gewicht bedraagt 217,5g.

  Hoe lang sta ik in de Keuken?
  Haal de broodjes frik uit de verpakking, oh die weeë geur, en bestook ze minimaal 60 seconden in een magnetron van 750W, ping! Makkelijker en sneller dan een frietpan of zo’n avontuurlijke luchtbraaier. Knijp de saus erbij, de serving suggestion nodigt je uit om er nog ui bij te snipperen, en happen maar.

  Slikken of Spugen?
  Zoals elk brood uit de magnetron is ook dit tandplakkend klef. De delletjes zelf waren niet vet, dat is een minpunt, en wat ielig vergeleken hun broertjes van de vetshop om de hoek. Na het eten nog steeds honger en in de aantekeningen stond HEBBEN WE RENNIES? Verder geen idee waarom je dit zou willen eten. De Heinz-prut erbij is een geinige gimmick, maar dat gaat je vreet-kick niet satisfactieëren.
  Een snackje om op te warmen, niet meer of minder.

  Anders nog Iets?
  “Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen harde deeltjes in het product aanwezig zijn.”
  Dit setje zet je €1,79 terug, maar dan is jij hier nu wel de snackbar.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  05/12/2018 - 15:30 15:30

  “48% kippen- en 28% varkensvlees”
  24% mystery meat!

  Ook zonder die opmerking trouwens serieus dapper om dit voor te proeven!

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  06/12/2018 - 14:39 14:39

  Dat is culiholocaust uit de vriezer

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN