More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Lidl Pulled Beef met Bourbon BBQ saus

  BBQDaar kun je ons midden onder werktijd voor wakker maken. Het voer dat er dan vanaf komt althans, met onze harses boven een CO2-generator moeten staan te hangen niet per se.

  Dus, wanneer wij voor onze rubriek Vretecool iets fijns zien met het woord de afkorting BBQ erop, dan is onze interesse gewekt. Zo stonden wij bij de Lidl voor een antropologisch onderzoek en bij het ons verdekt opstellen liepen we langs de koeling en zagen daar het onderstaande.

  Fluks het billen-in-yogabroekjes-kijken antropoligische dinges afgeblazen en naar huis met die geit koe. Daar aangekomen de doos eraf getrokken en daar wachtte ons de eerste teleurstelling.

  Boven is wat ons voorgespiegeld werd (op de doos), onder het ejaculaat van die doos. Dit ziet er toch helemaal niet makkelijk en snel uit? Als ik langzaam gegaard vlees wilde maken waar ik veel moeite voor moet doen en heel lang op moet wachten dan maak ik wel rendang met rundvlees en zonder zoutwitschz (NSFW). Voor Vretecool moet het echter zo in de magnetron kunnen en klaar zijn.

  Vervolgens kwamen toch onze antrpol… wisselende contacten met Roemeense meisjes van pas, want wat bleek, de boefjes van de Lidl verkopen voer met Roemeens en Grieks als talen op de doos. De vertaling komt ongeveer op het volgende neer:

  Dus de zak een prins albert gegeven, in een bak in de magnetron gekeild, 3 minuten blazen. Blazen, zak openknippen. In een schaal, saus erover en weer 3 minuten blazen. Dan weer echt blazen, en eten. Na de eerste drie minuten met een scherp mesje de zak opengewerkt en op een bord gedeponeerd. Dit is vleesgeworden teleurstelling. Scroll nog even terug naar de doos en vergelijk even. U kijkt niet naar een afgesneden koeienleuter met vetrand, dit is wat de Lidl pulled beef noemt.

  “Teleurstelling, van het soort dat je een antieke kast verwachtte uit een erfenis maar een slecht overgeschilderde kast van de Leen Bakker krijgt.”

  Het was nog niet eens gepulled, dus die doos loog dat hij barstte. Nou zijn we enorm goed in aftrekken pullen, dus twee vorken gepakt en het dampende stuk vlees uit elkaar getrokken. Toen maar meteen de saus er overheen gekwakt en dat ziet er ongeveer als volgt uit:

  Terug in de magnetron geramd om nog eens 3 minuten te verwarmen en toen een hap naar binnen geschoven. Tsja. Wat moeten we zeggen.

  Het is rundvlees, soort draadjesvlees, heeft te lang gesudderd want gortdroog, de smaak heeft geen fuck te maken met echte BBQ-saus zoals we die in de bunker kennen, want die leek meer op die mierzoete foe yong hai-saus.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Zout
  BBQ-saus
  Smaak van het vlees

  RECAPITULEREND

  Makkelijk en snel is het zeker niet, zout gelukkig ook niet, de BBQ-saus is een soort ingekookte restjes van de chinees bij elkaar getieft en het vlees zelf is ruk. Gekookt vlees zegmaar, wat niet een degelijke afronding heeft gehad. Dit is in de verste verte de 3 euro zoveel niet waard die het moest kotsen.
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Makkelijk en snel is het zeker niet, zout gelukkig ook niet, de BBQ-saus is een soort ingekookte restjes van de chinees bij elkaar getieft en het vlees zelf is ruk. Gekookt vlees zegmaar, wat niet een degelijke afronding heeft gehad. Dit is in de verste verte de 3 euro zoveel niet waard die het moest kotsen.Vretecool: Lidl Pulled Beef met Bourbon BBQ saus