More

  RECENTE POSTS

  Voor in de nieuwe redactiebunker: The Robotic Kitchen

  Zoals jullie gisteren al konden lezen zijn, wij hier bij Retecool bezig met het ontwerp van de nieuwe redactiebunker.

  En bij zo’n splinternieuwe designhut horen natuurlijk ook de modernste snufjes en gadgets. Zojuist hebben we bij Moley Robotics een Robotic Kitchen besteld, want koken is te gek, maar vooral als een ander dat voor je doet en daar komt de Robotic Kitchen dus om de hoek kijken.

  Makkelijk uitgelegd is de Robotic Kitchen niet meer dan twee robotarmen die je boven het werkblad van je keuken monteert, maar daarmee doe je de Robotic Kitchen absoluut te kort. De Robotic Kitchen is namelijk een volledig programmeerbare kookrobot:

  Moley Robotics has created the world’s first fully-automated and intelligent cooking robot. It learns recipes, cooks them and clears up after itself! It can mimic the actions of a master chef precisely, bringing a variety of delicious dishes, cooked to world-class standards to the domestic kitchen and other food preparation areas

  Precies, je kunt dus de werkzaamheden van de beste chefs ter wereld in dat apparaat programmeren en het kookt elke avond de sterren van de hemel voor je. Je moet wel zelf (of dat laat je doen uiteraard) even zorgen voor de boodschappen en dat die boodschappen vervolgens ook op de juiste plek in je keuken terecht komen (koelkast, voorraadkast, je kent het wel, of niet natuurlijk), maar vervolgens gaat de Robotic Kitchen helemaal los in de keuken. Hij doet zelfs de afwas voor je en dat allemaal zonder ketting:

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN