More

    RECENTE POSTS

    Deze Lego Millennium Falcon van 7500 onderdelen wil je

    Ga maar vast sparen, want dit is de enige Millennium Falcon van Lego die je ooit wilt hebben. Lego is al vaker met een model van de Millennium Falcon gekomen en je kan momenteel nog steeds een kleine versie kopen, maar die is vanaf dit moment gewoon officieel meh.

    Want dit is vanaf nu de Heilige Graal als het om de Millennium Falcon gaat. Sowieso van alle Lego sets ooit. Want met 7500 onderdelen is het ook nog eens de allergrootste officiële lego set die ooit is uitgebracht (nog steeds niet zo groot als deze achtbaan overigens, maar daar is weinig officieels bij). En ga er maar van dat veel onderdelen gelijk staat aan veel euro’s. En dat klopt. In China komt de Millennium Falcon voor omgerekend 1200,- dollar op de markt (nu is Lego in China vrij duur) en in Europa gaat men uit van minimaal 800 euro (850,- om precies te zijn)

    Dat kost economisch gezien best duur qua financieel geld

    Dat is een hoop geld voor speelgoed waar je eigenlijk niet mee kan spelen (heb je dat formaat gezien?) en wat op het moment dat je de doos opent en een zakje openscheurt eigenlijk al minder waard wordt. Helaas zal de Millennium Falcon dan ook zo goed als zeker voornamelijk door verzamelaars gekocht gaan worden en is de kans dat je als gewone sterveling deze ultra-set te pakken kunt krijgen vrij klein.

    Gelukkig hebben we de foto’s nog en de video hieronder waarin het één en ander over deze onwaarschijnlijk brute Lego set wordt uitgelegd.

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    5 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    5 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Flepz0r
    Beheerder
    31/08/2017 - 21:01 21:01

    Nou, die zet je niet even gemakkelijk en snel in elkaar

    Ds. Ploppo
    Redacteur
    01/09/2017 - 15:24 15:24

    De vraag is natuurlijk; wat kun je er nog meer mee maken?
    Ik weet niet hoe het bij jullie vroeger ging, maar ik zette zo’n ding 1 keer in elkaar, liet het max. 2 weken staan en sloopte het vervolgens om de onderdelen bij de rest in de legoton te flikkeren en er andere dingen mee te maken.
    Meestal een lanceerinstallatie, katapult of iets anders waarmee je het leger van je vriendje aan de andere kant van de kamer kon raken.
    Dat liep vervolgens uit de hand; alles vloog door de kamer en je ging beneden TV kijken.
    Tot er een “ruim je kamer op… ik ga NU stofzuigen” klonk en dan ging alles wat je tijdens 1 reclameblok kon vinden weer snel terug in de legoton.
    Vervolgens zou dan zo’n 2 procent van de Millenium Falcon jammerlijk in de stofzuigerzak belanden.

    Ds. Ploppo
    Redacteur
    Antwoord aan  Reet
    01/09/2017 - 17:12 17:12

    Na 10 weken kon ik er nog maximaal een 900Year Falcon van in elkaar knutselen.

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN