More

  RECENTE POSTS

  Beste uitvinding van Colin Furze ooit: De draaiende messenriem

  Colin Furze (niet te verwarren met Bert Aars) is zonder twijfel een enorme eindbaas. Al enkele jaren ramt hij de ene heersende uitvinding na de andere heersende uitvinding online, maar deze keer heeft Furze zichzelf absoluut overtroffen. Hij heeft namelijk een riem met 1000RPM draaiende messen gemaakt.

  Onder het mom van “kijk eens hoe handig je hiermee een salade in elkaar kunt flansen” bakt Colin in een middag het ultieme “tyfstraal-een-eind-op-uit-mijn-personal-space-device”. En inderdaad, je kunt er prima groente mee hakken, opblaaspoppen daarentegen gaat een stuk minder makkelijk. Maar ik durf te wedden dat het apparaat het geweldig doet in de drukte op het perron wanneer de NS weer eens vertraging heeft (don’t try this at home).

  Colin Furze is in 2010 gearresteerd omdat hij onder het mom van een “anti tailgate device” een vlammenwerper op een scooter had gemonteerd.

  Toegegeven, het is een wat gevaarlijk apparaat, maar voor mensen die mensen haten is dit waarschijnlijk de ultieme gadget. Het is even knutselen, want ik heb zomaar het vermoeden dat dit apparaat niet ergens in een winkel komt te liggen, maar met twee rechter handen heb je deze messenriem in een middag in elkaar gezet.

  De oplettende lezer ziet overigens dat het dragen van zo’n riem niet geheel zonder risico is, want aan het einde van het filmpje hakt een mis niet alleen in een opblaaspop, maar ook in Colins rechter onderarm. Nu ja, weet hij tenminste dat de messen het ook doen wanneer hij ergens op een druk perron staat te wachten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  05/09/2018 - 11:48 11:48

  Ik zie mogelijkheden… move over bomb belt!

  Bismarck
  05/09/2018 - 13:47 13:47

  Onmiddellijk op de markt brengen! Dan gaat het vanzelf Darwin awards regenen (meteen een idee voor een aanbieding: gratis oplosmiddel voor bloedvlekken bij je messenriem). Wel ff zorgen dat ie eerst verhuist naar een plek waar roodnekken hem niet kunnen suen voor het onbedoelde verlies van hun ledematen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  05/09/2018 - 15:16 15:16

  Om je nek kan natuurlijk ook.
  …en dan gelijk de messen aan een 1 meter lange ketting.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN