More

  RECENTE POSTS

  Jeremy Bell Is Nog Steeds Een Absolute Eindbaas: Scrubboard, deel 2

  Bijna drie jaar geleden schreef ik al eens een lovend artikel over een door Jeremy Bell in elkaar geknutseld stukje scratch-techniek: the Scrubboard. Na een mislukte crowdfundingsactie is Jeremy toch doorgegaan met de ontwikkeling van zijn gadget.

  En dat is maar goed ook, want nu dus drie jaar later is hij aanzienlijk veel verder met de ontwikkeling van zijn Scrubboard. Waar Jeremy eerst nog stukjes cassettetape op een strook schuimrubber plakte om te scratchen, kan hij inmiddels een soort tapeloopjes op zijn Scrubboard doorvoeren en met een voetpedaal deze loopjes voor- of achteruit draaien. Daarnaast zit er een recorderfunctie ingebouwd, waarmee hij live geluid kan opnemen om dit vervolgens direct de moeder te scratchen. Klinkt allemaal wonderlijk, maar het werkt kinderlijk eenvoudig.

  Dat past overigens ook prima bij het uiterlijk van zijn Scrubboard, want dat is ook een soort van kinderlijk eenvoudig. Wil Jeremy een succesvolle crowdfundingsactie op poten zetten, dan heeft hij daar dus nog wat werk aan. Maar verder: check hieronder hoe enorm kick ass zijn verhervernieuwde Scrubboard is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/08/2017 - 13:41 13:41
  Bismarck
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  08/08/2017 - 21:42 21:42

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN