More

  RECENTE POSTS

  Vergeet je Big Green Egg, de HUB is de enige BBQ die jij wilt

  Leuk hoor, zo’n bijna 2000,- euro kostende Big Green Egg Large, maar uiteindelijk is het gewoon een hele grote dure pot van keramiek. Daarbij, kom op man, dat ding is ook nog eens zo ontzettend 2016. Want de enige BBQ die jij vanaf nu wilt is de HUB van 3-sterren chefkok Heston Blumenthal van het wereldberoemde restaurant the Fat Duck.

  Het enige ei waar Heston Blumenthal iets mee heeft komt namelijk uit een kip en niet uit een keramiekoven. Daarom heeft Blumenthal zelf een bbq ontwikkeld, een elektrische bbq. Nu gaan bij een beetje bbq-koning natuurlijk alle alarmbellen rinkelen en terecht. Want bbq-en doe je op houtskool of fatsoenlijke briketten.

  Maar goed, de elektrische HUB dus. Geen paniek, we hebben het hier uiteraard wel over Heston Blumenthal en die man begrijpt dingen als het om koken gaat. Dus het enige waar de HUB elektriciteit voor gebruikt is om binnen tien minuten de houtskool of briketten op exact de juiste temperatuur te krijgen. Geen gemekker meer met aanmaakblokjes (die naar benzine ruiken) of brikettenstarters. Vanaf nu klik je de BBQ aan en kan je binnen no-time echt bbq-en zoals het hoort.

  Helaas komt zoiets met 1700,- euro uiteraard voor een behoorlijke prijs, maar dat is nog steeds aanzienlijk minder dan een Big Green Large. Daarnaast past er zomaar 40 kilogram aan premium vlees op de HUB. Kom daar maar eens om met je ei van keramiek. Het enige wat ik nog mis is een wifi/bluetooth verbinding (zoals bij de Anova) met de HUB, maar verder is het ding helemaal af.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  sigsag
  sigsag
  Gast
  14/08/2017 - 12:12 12:12

  De zinssnede “binnen no-time echt bbq-en” is met zichzelf in tegenspraak.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN