De Mexicaanse architect Diego Villaseñor kan dingen, zoals onwaarschijnlijk mooie gebouwen ontwerpen. En dat is bijzonder handig als architect zijnde.

Check de site van DVA, het architectenbureau van Diego Villaseñor, maar eens voor het meest recente werk van Diego en zijn team. Stuk voor stuk pareltjes, maar Casa Los Cabos in Los Cabos aan de kust van Mexico spant wat ons betreft absoluut de kroon. Vandaar dat wij Diego Villaseñor unaniem hebben gekozen als ontwerper van de nieuwe redactiebunker. De huidige bunker is namelijk aan een nieuw verfje toe, dus gaan we die in de verkoop gooien.

Om jullie alvast een idee te geven van het nieuwe optrekje, hier wat foto’s van Casa Los Cabos. Wees niet bang, de redactie gaat niet verhuizen naar Mexico. We zitten eerder te denken aan de Canarische Eilanden: altijd puik weer, nooit te koud en nooit te warm, prima te bereiken, perfect internet en altijd ijskoud bier.

DVA_Los_Cabos_4129-copiaDVA_Los_Cabos_2_d300_4215-copiaDSC04672-OMARDVA_Los_Cabos_3949-copiaDVA_Los_Cabos_3993-copiaDVA_Los_Cabos_4007-copiaDVA_Los_Cabos_4033-copiaDVA_Los_Cabos_4069-copiaDVA_Los_Cabos_4087-copiaDVA_Los_Cabos_4164-copia

Reaguur dan!

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Laat weten wanneer