More

  RECENTE POSTS

  V.O.F. Niet Te Filmen: Artovision

  Artovision (de videograaf voor Oldenzaal en omstreken) heeft een betaalbaar uitgesproken eigen kijk op kwaliteit.

  Wat die ‘betaalbaar uitgesproken’ kijk op kwaliteit precies voorstelt, wordt direct duidelijk als u de side van Artovision video producties openklikt.
  U ontwaart een betaalbaar uitgesproken, goedkope, zelfeigengemaakte 14 in een dozijn side. Haha, ja inderdaad u raadt het al: Artovision doet ook aan webdesing! De side opent met een geweldige promovideo en daaronder een foto waarin duidelijk op het aantal pixels per millimeter is bezuinigd. Op de foto staat een stukje tekst waar de honden geen brood van lusten. En ook dat ons zich kunnen laten informeren. Ah mooi! Oh nee, toch niet.

  Dan maar gauw de promovideo bekijken.

  Al tijdens het bekijken van de video stuurden wij hier in de bunker een e-mail naar het Guinness Recordboek. Want de videograaf voor Twente en omstreken (dat was toch eerst alleen Oldenzaal? OK, de zaken gaan blijkbaar zo goed dat er schaalvergroting heeft plaatsgevonden) presteert het om werkelijk elk shot en/of fragment te voorzien van minimaal 1414 Moviemaker-videotransities. Een hele knappe prestatie. We konden daardoor niet stoppen met kijken. Wat nog best lastig was aangezien we lachend en huilend over de vloer rolden. Afijn, een paar duizend video-effecten later, was de boodschap meer dan duidelijk: Als u uit Oldenzaal en/of Twente en omgeving komt en u zoekt een videograaf om de boel eens fijn vast te leggen voor het nageslacht, GA DAN NIET NAAR ARTOVISION!!

  Meer, meer, meer!

  Bent u na het bekijken van de promo nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan nog even onderstaande twee pareltjes. De opening van een supermarkt en een registratie van het concert voor de (na het zien van deze ellende) overleden zanger Gert Timmerman. Beide filmpjes blinken uit in prachtige lange shots, die bijna zonder te editen achter elkaar gezet zijn. Een hele knappe prestatie. De filmpjes duren dan ook ongeveer veertien uur per stuk. Verder is het geluid zoals te verwachten natuurlijk ook Oscarwaardig! Nog veel meer kijkplezier beleeft u op het YouTubekanaal van Artovision. Dus trek uw beschermende kleding aan, of kruip in een condoom en kijken maar!

  Opening Jumbo Kuipers

  Gert Timmerman 80 jaar

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  05/04/2018 - 15:05 15:05

  * http://www.artovision.nl/contact.html ==>
  under custruction
  * Plaatjes in plaats van klikbare links

  OMFG … alsof de Saxion en de UT nog gewoon weilanden zijn.

  /Maar Henny Thijssen is altijd +1. Dat wel. Die is 1414x beter dan jullie Hollandse Hits Maandagzangers.

  Roel Zwaar
  Lid
  05/04/2018 - 19:43 19:43

  “Weklom” schrijf je niet zeau!

  En 2001 belde net. Ze willen hun videoeffecten terug.

  Bismarck
  07/04/2018 - 09:57 09:57

  Mijn topografische kennis van Holland is niet zo goed, maar liggen Twente, Omstreken en Oldenzaal niet zo’n beetje bij elkaar daar vlakbij Rotterdam allemaal in het verre Scandinavische noorden?

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  07/04/2018 - 10:12 10:12

  Krek! Jij bent hoog opgeleid, voor een Limburer.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN