More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: De Kerstboodschappen

  Ojee, lieve Retecoollezertjes, de avond valt en u had nog boodschappen willen halen op deze Tweede Kerstdag. Blijf u in dat geval rustig zitten, want wij hebben de Kerstboodschappen al gehaald! Bij Youtube om precies te zijn. Want ieder bedrijf of instelling ramt ieder jaar wel een lullig filmpje op Youtube met hun Kerstboodschap. Het begon ooit met De Paus, en De Oude Koningin Juliana. Twee jaar geleden hadden we de Schoonmoeder aller Kerstboodschappen, en sindsdien grijpt dit verschijnsel als een dolle kudde lemmingen om zich heen.

  Wat is nou eigenlijk zo’n Kerstboodschap? Wie de moed heeft om onze oogst hier beneden stuk voor stuk te bekijken zal de rode draad onmiddellijk zien. Het zijn enorm naar binnen gerichte bedrijfsfilmpjes vol met “wat hebben we het toch goed gedaan met z’n allen”, en “we gaan er in het nieuwe jaar nog harder tegenaan met z’n allen”. Niks even een moment stilstaan voor contemplatieve gedachten, zoals de Paus en Juliana dat nog konden. De Boodschap laat zich steeds samenvatten tot: “nog meer winst in 2019!”. Persoonlijk heb ik liever een bonus van de BV Retecool van pakweg 500 euro dan zo’n suffe bedrijfsvideo, maar het schijnt dat Reet nu ook zo’n filmpje met een opbeurende Kerstboodschap wil gaan maken. God bewaar me! In afwachtig daarvan wilde ik jullie, onze lezertjes, vragen om je eigen Kerstboodschap hieronder in de comments te plempen.

  https://www.youtube.com/watch?v=lxomZ7PEsuY

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN