More

  RECENTE POSTS

  Terrabites concept verkocht aan Japan

  Na het grote succes van Ed Baars, de stoopjes, zanger Rinus en vele andere rc originals is er onverwachts een verzoek gekomen uit Japan om een reeds lang geeuthaniseerd concept te gaan gebruiken.

  Deze week is er een eerste test aflevering gemaakt en die moeten we bekijken om te zien of dat binnen het format past als houders van het interlektueel eigendom. Hier is die:

  U denkt wellicht “wat een onsamenhangend traag en saai kutverhaal, waar gaat dit in godsnaam heen” en dan heeft u gelijk. Precies volgens het format terrabites dus. Beetje zonder enige kennis van zaken dom frobelen in de marge en doen alsof het heel veel is. Echt spot on hoe dat in de Japanse editie uitgewerkt wordt.
  Ja, maar in Japan eten ze alles met stokjes, dus dat is geen geheime tip, roept u meteen. Ook goed gezien, dus dat is op een andere manier teruggekomen. Hier bijvoorbeeld verschillende serveersuggesties:

  Denkt u, hé, dat is lekker, dat lust ik wel. Nou wij wel ook. Maar daar is de twist:

  Dus u begrijpt de in een recept volstrekt zinloze “doe maar iets, of niet, kijk maar” zit er loepzuiver in. Dat gaat dus binnenkort op TV komen in Sashimistan.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  13/10/2019 - 20:44 20:44

  Nou ja, net alsof dat gerecht Wagyu beef jus waard zou zijn. Uit het voorafgaande deel van het filmpje concludeer ik dat het gaat om een wat leuker gepresenteerde Nasi Goreng variant. Dat kan inderdaad gewoon beter met ketchup, dan heb je tenminste geen gerecht met een sausje erbij dat tien keer zoveel heeft gekost als het gerecht zelf (tenminste, dat hangt er een beetje vanaf hoe diep die krassen met dat mes in die pan waren).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN