More

  RECENTE POSTS

  Laatste Terrabite: Lariekoek

  Vandaag is het tijd voor de allerlaatste editie van Terrabites. Eindelijk! We gaan lariekoek maken. Gaaf! Politici, religekkies en andere fanatici kunnen dit recept natuurlijk dromen, maar voor normale mensen zoals jij en ik is een overzichtelijke bereidingswijze misschien wel handig om te hebben.

  Lariekoek kan van pas komen als je ongefundeerde bullshit tegen een goeie prijs wilt verkopen. Aan de slag!

  Benodigdheden (voor puike lariekoek)

  • een ongezouten mening
  • enkele belachelijke principes
  • niet-steekhoudende argumenten
  • een snufje eigenwijsheid

  Voorbereidingen

  Verwarm je oven voor op 1400 graden. Als je oven niet zo warm kan worden, zet hem dan op de hoogste temperatuur die mogelijk is. Lariekoek kan bij licht ontvlambare mensen voor stoom uit hun oren zorgen, dus leg ook een natte handdoek en de after sun klaar. Zorg ervoor dat je je belachelijke principes in de koeling hebt voordat je begint en leg een stukje bakpapier op je bakplaat.

  Bereiding

  Combineer je ongezouten mening met alle niet-steekhoudende argumenten die je maar in de wijde omtrek kunt vinden. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat voor niet-steekhoudende argumenten het zijn. Hoe minder steekhoudend, hoe beter, zouden we eigenlijk willen zeggen. Des te beter wordt je lariekoek! Het liefst pak je argumenten die tot op het bot onderuit te halen zijn met logisch redeneren of common sense. Vergeet niet halverwege je belachelijke principes uit de koeling te halen en even op kamertemperatuur te laten komen. Die zijn erg belangrijk als je je lariekoek straks ook daadwerkelijk wilt gaan verkopen.

  Als je alle ingrediënten gemengd hebt in een groene kliko, waar de restjes van het avondeten van eergisteren nog een beetje in liggen te stinken, smeer je het restant uit over het bakpapier. Als de oven op temperatuur is, schuif je de bakplaat in de oven en je bakt je lariekoek in een minuut of veertien gaar en bruin. Succes!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  28/06/2017 - 11:48 11:48

  Titelfoto: archieffoto van een straatpizza?

  Monade
  Antwoord aan  ThE_ED
  28/06/2017 - 12:45 12:45

  Nee, kletskoppen, denk ik.

  larie= klets

  Mike de M
  Mike de M
  Lid
  28/06/2017 - 22:21 22:21

  Wat is dit voor een enorm tyfusstuk? Ik heb dingen van mijn debiele broertje gelezen die nog meer hout sneden. Is dit ook de laatste keer op Retecool? Ik mag het vurig hopen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN