More

  RECENTE POSTS

  Schokkend: Priester verdedigt pedofilie

  In Italië (en niet alleen in Italië) is geschokt gereageerd op uitspraken van de Katholieke priester Gino Flaim uit het Noord-Italiaans Trento.

  In een TV-interview zegt hij dat hij het begrijpt en stelt zelfs dat veel kinderen er behoefte aan hebben en zelf schuldig zijn aan het kindermisbruik. Homoseksualiteit heeft de beste man dan weer helemaal niets mee. Het blijft toch en fucking raadsel waarom katholieken elke keer weer pedofilie aan homoseksualiteit blijven koppelen.

  Vanuit het Vaticaan is ook “geschokt” gereageerd en Gino Flaim is dan ook per direct geschorst. Moet deze man niet per direct uit de kerk geflikkerd worden? Want zo’n schorsing zal waarschijnlijk een maandje of wat duren, waarna hij wordt weggepromoveerd naar één of ander bisdom in Verweggistan, waar hij gewoon weer zijn gang kan gaan.

  Het bisdom van Trento weet overigens niet hoe snel ze zich moet distantiëren van haar inmiddels voormalige priester Gino Flaim.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  08/10/2015 - 18:50 18:50

  “Het blijft toch en fucking raadsel waarom katholieken elke keer weer pedofilie aan homoseksualiteit blijven koppelen. “
  Omdat de meeste priesters zich tot dusver vooral aan jongetjes vergrepen?

  zymu
  zymu
  08/10/2015 - 20:13 20:13

  Mijn Italiaans is niet zo goed. Het is mij dan ook onduidelijk of de vervolgvraag was of deze man op die scholen die kinderen dan de pedofiele genegenheid heeft gegeven die ze thuis zo ontbeerden, of dat hij deze kinderen vriendelijk heeft verteld dat ze door de stront kunnen zakken met hun behoefte aan pedofielie…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN