More

  RECENTE POSTS

  Pranic Healing geneest alles, behalve een SOA

  U weet vast nog wel dat we een tijdje terug Karlijn Visser in een aantal artikelen de hemel inprezen vanwege haar fijnzinnigheid, vermakelijkheid en culturele diepgang. Sindsdien zijn we dan ook geabonneerd op Holistik. Dat is haar website en niet de zaadstang van de paus, by the way. Op Holistik lazen we vandaag een interview met Marissa Klouwer. Marissa Klouwer is een powerwoman en een marketinggenie van het kaliber waar Jomanda nog een auraatje aan kan zuigen.

  Marissa is namelijk mede-oprichter van het marketingbureau Giants & Robots (they’d love to here from you). Maar naast haar werkethiek (“Our work ethic is what gets the job done, hit deadlines and guarantee success.“) aldaar heeft ze nog een andere praktijk. En dat is die van Pranic Healing. En dat is de remedie voor alles. Nee, maar echt.

  Wat is Pranic Healing?

  Laten we dit voorop stellen, voordat iemand zodirekt ons sarcasme aanziet voor ernst: Pranic Healing is je reinste stierenstront bedacht om geld te verdienen aan andermans leed zonder daar daadwerkelijk ook maar enige vorm van medische behandeling tegenover te stellen. Zo, en dan nu even de ECHTE betekenis, voordat iemand ons meta-cynisme aanziet voor oprechte kritiek aan het adres van iemand die in haar safe space gelooft dat ze echt iets goeds voor de mensen doet.

  Pranic Healing is één van de effectiefste behandelmethoden. Zo niet de effectiefste. Dit wijst 30 jaar onderzoek namelijk keihard uit. Als u er nog nooit van gehoord heeft, is dat niet uw schuld, maar dat van de mensen die het geheim van Pranic Healing voor zichzelf houden. Bij Pranic Healing is namelijk aanraking niet nodig. Het is namelijk zo dat u naast een fysiek lichaam nog een energetisch lichaam heeft en dit een hevig effect op uw gestel heeft. Door het wegnemen van wolkjes in het energetische systeem kan uw fysieke lichaam weer functioneren en zichzelf herstellen. Goed, hè? Klinkt dat niet te mooi om waar te zijn? Maar dat is het echt niet, hoor. Heus.

  Toepassingen

  U zult niet geloven waar dit allemaal voor toegepast wordt, maar geloof ons nu: dit is al aangetoond door 30 jaar onderzoek. En voordat u met niet-vergelijkbare zaken komt: Jomanda was sowieso een prutser. Maar goed, Pranic Healing gaat u dus helpen met enorm! veel! dingen! Zoals hoofdpijn, migraine, oog- en gehoorproblemen, pijn in de schouders, nek, armen, rug of benen, reumatische klachten, longproblemen, emfyseem, bronchitis, griep, maagzuur, buikpijn, diarree, infectie, hoge bloeddruk, suikerziekte, hartproblemen, en zelfs KANKER (Jomanda was dus, zoals gezegd, een prutser).

  En dat waren dan alleen nog maar de fysieke klachten. Stress, spanning, burn-out, overspannenheid, depressie, somberheid, suicidaliteit (mocht u van dit artikel dus één van de drie voorgaande krijgen, u weet Marissa te vinden), dyslexie! ADHD! ADD! AUTISME!!!! – al deze problemen kunnen behandeld worden met Pranic Healing. In de basis kunt u het zo gek niet krijgen van chemtrails, brain control of inentingen of Marissa kan het wel voor u genezen door wat wolkjes van uw energetisch lichaam af te blazen. En dan helpt het ook nog tegen hallucinaties, lage eigenwaarde en weinig motivatie.

  Maar wacht, er is meer…

  Zit uw relatie een beetje in het slop? Of heeft één van uw vrienden nou iets? Dan bestelt u gewoon ook wat extra energetische bescherming of ‘relatie heling’. We hopen dat dit laatste gewoon weer één van de vele taalfouten in de sites van Marissa is, want anders moeten we straks nog een wiki-artikel aanmaken om uit te leggen hoe je een relatie steelt en vervolgens doorverkoopt.

  Marissa is een professional

  En omdat ze dat is, kijkt ze niet alleen naar de persoonlijke delen van je leven. Nee, zeker niet. Je kunt ook energetische ondersteuning voor de processen binnen je bedrijf krijgen en daarmee je succes en financiële voorspoed vergroten.

  Dit alles is trouwens, volgens Marissa, heus niet zweverig. Dat vonden we nog wel even de moeite om op te merken, want het kon natuurlijk zijn dat enkele van de minder open geesten onder u de misconceptie hadden dat dit wel het geval was.

  Kost dat dan?

  Een één-op-één sessie met Marissa, zonder aanraking dus, kost €60. Dat is natuurlijk geen geld voor zo’n wondermiddel. Toch?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Dehnus
  Dehnus
  Gast
  29/11/2016 - 00:42 00:42

  Maaruh, OmeMC, wat als het me nu aan me reet roest? Hoe helpt Pranic healing me dan? Hoe zorgt het voor dat laag galvanisatie waar mijn aars weer jaren lang mee kan doen?

  Bismarck
  29/11/2016 - 12:06 12:06

  Heling is ook gewoon Nederlands voor genezing hoor. Hoeft dus geen diefstal van het energetisch lichaam aan te pas te komen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  29/11/2016 - 16:10 16:10

  Voor wie echt in 5 seconden van al z’n problemen verlost wil zijn stel ik toch cranic cleaving voor. Helaas is aanraking hier WEL noodzakelijk, maar redelijk pijnloos, mits de bijl voldoende geslepen is.

  AlHarryBar
  30/11/2016 - 09:00 09:00

  Prancin’healing, oh dat ken ik.
  (zoekt naar verborgen cameras.)

  Weirdoinventor
  Lid
  30/11/2016 - 13:27 13:27

  Ik ken wel panic healing. Ik heb een vriend die hersenchirurg is, en die doet dat altijd.

  Valentijn, mede namens de gehele Nederlandse bevolking
  01/12/2016 - 17:04 17:04

  Narcistische wanen, zou het daar ook tegen helpen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN