More

  RECENTE POSTS

  Pompen Voor God

  Dean en Cristy Parave uit Florida houden van fitness en van pompen en dan niet alleen met elkaar, maar met de rest van de sportschool. Wat fijn voor ze dat God heeft bepaald dat het pompen van elkaar op de sportschool een ontzettend efficiënte manier is om het evangelie te verspreiden: “…I feel like right now this is God’s plan. The Bible doesn’t talk about swinging, specifically. I just feel like, as a married couple, if you agree on something together then it’s OK. If it’s not, like I said, judgment day, I’ll find that out…”. Aldus de 44 jarige Cristy (serieus… 44, u ziet, sporten is niet altijd goed voor je). Want je kunt volgens Cristy niet dichter bij iemand komen door seks te hebben. Zou vuistneuken daar ook bij horen? Want dat is toch wel het ultieme dichtbij. Ook in de heren komen (zie je hem…) door al swingend je spieren op te pompen? Schrijf je dan nu in bij de fitness swingers van Dean en Cristy.

  deanandcristyparave

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Angus
  29/09/2014 - 00:35 00:35

  aahhh… ze doen aan rock & roll !

  MadDieu, drukt zijn snor
  29/09/2014 - 08:53 08:53

  “Show me wood”, de religieuze orde van het houten kruis.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  29/09/2014 - 11:48 11:48

  Als beide partners er geen probleem mee hebben swing je d’r maar op los, zou ik zeggen.
  Maar daar heb je God echt niet voor nodig.
  Sterker nog… die zit alleen maar in de weg. Of zijn ze dat stukje over overspel maar even voor het gemak vergeten? “Gij zult geen ontucht begeren die u naaste toebehoort” of zoiets…

  Maar het voordeel van een verzonnen vriendje is natuurlijk dat je er van alles bij kunt verzinnen. “Wie zwijgt stemt toe” en als er iets is dat God al sinds mensenheugenis gedaan heeft dan is het wel zwijgen.
  Met goddelijke toestemming pompt het toch een stuk geruster.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN