More

  RECENTE POSTS

  Omgekomen bij het concert van the Eagles of Death Metal?

  Dat is dan helaas pindakaas, maar volledig je eigen schuld. Je bent immers naar een “DEATH” metal concert geweest. En ja, de naam zegt het al hè. Dood, dus de kans dat je daarbij omkomt is behoorlijk groot. Eigen schuld, dikke bult.

  Dit klinkt natuurlijk allemaal maar als gekkigheid, maar dat is het niet voor pastoor Steven L. Anderson van de Faithful Word Baptist Church in Tempe, Arizona. Volgens Anderson is het je eigen schuld als je afgelopen vrijdag dood bent geschoten in het Batacalan theater:

  When you go to a concert of death metal, somebody might get killed! You know, you’re worshiping death, and then, all of a sudden, people start dying!… Well, you love death so much, you bought the ticket, you love worshiping Satan! Well, let’s have some of Satan’s religion come in and shoot you!

  Maar niet alleen op mensen die naar dit concert zijn geweest gaat ‘ie helemaal los, ook Frankrijk zelf krijgt het er ongenadig van langs. Zijn volledige preek duurt ruim 50 minuten, maar in de eerste tien minuten heb ik al minstens 14 keer zachtjes in mijn mond moeten overgeven. Oh, trouwens, vergeten jullie niet om the Eagles of Death Metal in de Top 2000 te stemmen?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hoofdmeester
  19/11/2015 - 15:35 15:35

  Het blijft een mengeling van meelij en ironie dat wat hij zegt over het ene geloof en hun helige boek net zo hard opgaat voor zijn eigen geloof en zijn heilige boek. Al is hij dan blijkbaar te dom om dat in te kunnen zien.
  Geef mij maar een bord pasta.

  Ei Neus
  Ei Neus
  Lid
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  21/11/2015 - 10:06 10:06

  Het is natuurlijk wel zo, dat terwijl bij een vrome vertegenwoordiger van het christendom, de religie van de liefde en vergeving, de haat druipt van zijn woorden, de vrome vertegenwoordigers van islam, de religie van vrede en barmhartigheid de slachtpartijen daadwerkelijk uitvoerden.

  Dus of het helemaal waar is wat voor islam opgaat ook voor het christendom zo is, is een beetje twijfelachtig. In wiens hoofd het antwoord op de vraag nog controversieel is welk van deze twee religiën de meest weerzinwekkende is, is het een vreselijke puinhoop.

  Bismarck
  19/11/2015 - 16:07 16:07

  Zou dat door geloofsdeformatie komen, dat je alle woorden letterlijk gaat nemen? Zou hij ook denken dat bij metal concerten naast de uitgang een stapel schroot om mee naar huis te nemen klaarligt?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  19/11/2015 - 17:30 17:30

  Je bent immers naar een “DEATH” metal concert geweest.

  Jamaar… het was een LIVE optreden?!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN