More

  RECENTE POSTS

  Nog Even Over Dat Vaccineren Hè…

  Gisteren postten wij hier over een wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van vaccineren inzake autisme en de uitkomst was uiteraard niet meer dan logisch: Veroorzaakt vaccineren autisme? NEEN! En toch laten hele volksstammen hun kinderen niet vaccineren tegen ziektes als mazelen omdat ze bang zijn dat kinderen er autisme van kunnen krijgen. Want mazelen? Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Ook al krijgt één op de tien kinderen die mazelen heeft een oorontsteking die kan leiden tot doofheid. Eén op de twintig kinderen krijgt longontsteking van mazelen, nummer één doodsoorzaak bij jonge kinderen. Eén op de duizend kinderen met mazelen krijgt encefalitis, oftewel hersenontsteking. Dat kan weer leiden tot een verstandelijke handicap, wat echter prima past bij de ouders in kwestie en je kind heeft in ieder geval geen autisme! Hiep Hoi! (Oh wacht…) Dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen van mazelen bij volwassenen. Maar dat is slechts het kleine plaatje. Wanneer we het groter gaan bekijken zijn de gevolgen van het niet vaccineren tegen mazelen veel erger. In de Verenigde Staten van de USA of America was mazelen vijftien jaar geleden bijvoorbeeld zo goed als uitgeroeid, tot het opeens bij een hele groep mensen helemaal bon-ton was om je kinderen niet te laten vaccineren tegen mazelen. Want ja, je weet het natuurlijk nooit hè en misschien is het echt niet goed, wie zal het zeggen… Dat soort gemekker. Niet eens vanwege geloofsovertuiging dus. Prompt verspreid het zich als een malle en mazelen is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ebola, zo besmettelijk als de pest. Hierdoor lopen mensen en kinderen die om een medische reden niet gevaccineerd kunnen worden tegen mazelen een gigantisch gezondheidsrisico. Puur omdat totaalmalotige ouders vanwege niburu-achtige nieuwsvoorziening hun kinderen niet laten vaccineren tegen mazelen. Kunnen die mensen niet vervolgd worden wegen poging tot doodslag? De risico’s zijn namelijk bekend. Als je dan bewust je kind niet vaccineert, ben je wat mij betreft misdadig bezig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  04/02/2015 - 13:20 13:20

  Vaccinerend hoe mensen hier nog over kunnen denken. Een paar jaar geleden was hier op deze side ook al een discussiedraadje over, ik zal de link even opzoeken. Oh..

  Incator
  Incator
  04/02/2015 - 13:47 13:47

  Van de andere kant – ik heb de laatste dagen toch behoorlijk veel meer gelezen over vaccinaties dan over het mogelijk weer afschaffen van obamacare. Dat schijnt blijkbaar weer niet zo’n probleem te zijn. (Ach, gezondheidszorg, waar is dat nou nog voor nodig. Je bent toch ingeent?)

  fishbowl
  04/02/2015 - 13:52 13:52
  Vilmer Ramone
  04/02/2015 - 14:44 14:44

  Polio, mazelen en dat soort meuk ben ik best voor, maar mijn zoon was niet meer welkom op school als we geen bewijs zouden overleggen dat hij tegen die hoaxgriep van een paar jaar terug was ingeent. En dat gaat me wel te ver.
  Dokter was overigens tegen een kleine vergoeding qua pesos wel bereid om zo´n bewijsje af te geven, dat dan wel weer.

  Vilmer Ramone
  04/02/2015 - 15:07 15:07

  si señor!

  barq
  Lid
  04/02/2015 - 15:37 15:37

  Zo dachten we er in juli 2013 over, die discussie van (m.i.?) een paar weken eerder kon ik niet meer vinden. Leuk om terug te lezen, ook mede in het kader van de nostalgisten onder ons qua layout.

  https://web.archive.org/web/20130716193259/http://retecool.com/post/mazelenpandemiepaniek

  E.R. Deoz
  04/02/2015 - 20:23 20:23

  Ik ben net de Daily Show aan het kijken, je raadt nooit waar Jon het deze keer over heeft.

  Meneer van Dale
  Beheerder
  04/02/2015 - 21:24 21:24

  Hier nog een leuk Amerikanees WTF Gristenboek over hoe fijn het is om de mazelen te krijgen. “Melanie’s Marvelous Measles is a book written by Stephanie Messenger who has devoted her life to educating people about vaccines and natural health choices. This book takes children on a journey to learn about vaccinations for childhood illnesses, like measles and chicken pox.”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN