More

  RECENTE POSTS

  Dienie Kars is niet helemaal wakker en dat komt door 5G erhh… door Oprutte!

  Als er iets is dat een beetje pandemie als de huidige wel bewijst is dat het een schande is dat er de afgelopen jaren zo enorm op de geestelijke gezondheidszorg is bezuinigd.

  Werkelijk uit alle krochten en spelonken kruipen simpele zielen die zich al jaren niet gehoord voelen door de “roverheid” met “Oprutte” als de grote leider (PIM HAD GELIJK, WAAR IS ME KWARTJE VAN KOK EN IK WIL DUZEND EURI VAN OPRUTTE! EN BEDANKT!!). Wie ze vervolgens wel als grote leider zien is de gesjeesde en immer uitdijende Radio Veronica DJ Robert Jensen. Jensen kwam immers nergens meer aan de bak, dus besloot hij voor zichzelf te beginnen op Youtube. En aangezien zijn postuur al treffende gelijkenis vertoonde met Alex Jones, leek het hem een puik idee om van zijn youtubeshow “Het Echte Geluid” een regelrechte kopie van Alex Jones’ Infowars te maken.

  Dat doet Jensen overigens niet geheel onverdienstelijk, want al die klapjosties waar ik het eerder al over had zien Jensen als het leidende licht in deze corona-duisternis. Zijn kanaal heeft inmiddels namelijk al 84.000 abonnees en zijn conspiracy-filmpjes op youtube (waar zelfs ons aller Xaderp “Also Also Also” van zou denken) worden met zeer grote regelmaat op social media gedeeld.

  En één van die delers is Dienie Kars/Dienie Wakker. Dienie is naast een nogal meutig huisvrouwtje en een nano-fijnstof-expert ook de drijvende kracht achter de facebookgroep “VOLK WORDT WAKKER” (ja, een extra komma en een t minder zou beter passen, maar dat heeft ons Dienie niet door). Dienie is al een tijdje de weg kwijt, want eerder was ze er al van overtuigd dat het hier in Nederland een pedo-beerput is en we gerund worden door diepe pedo-penetrerende kinderverkrachters. Maar inmiddels richt Dienie haar pijlen ook buiten Nederland. Zo is ze er vrij zeker van dat Trump momenteel kinderen uit tunnels aan het bevrijden is en er massa-arrestaties worden verricht. Oh en er is buitenaards contact geweest, tijdslijnen zijn elkaar aan het kruisen en diverse agenda’s lopen door elkaar. Gelukkig is Dienie aan het bidden voor een goede afloop.

  Uiteraard is Dienie er ook van overtuigd dat de Cabal (meestal aangeduid met het zeer treffende “ze”) de schuld van dit alles is. Bill Gates bouwt fabrieken voor vaccinaties waarmee we allemaal 100% slaaf worden van de overheid. Dit gaat dan via chemtrails verspreid worden en Beatrix runt samen met Oprutte een kelder waar “ze” kinderen kunnen vermoorden. Terwijl het ondertussen diamanten regent en dat allemaal omdat de illuminantie de wereld willen beheersen met 5G. DAAROM MENSE WORD WAKKER EN STOP 5G WANT 5G IS DE AS VAN HET KWAAD WANT DOOR 5G KOMT DEZE ONWAARSCHIJNLIJKE ONZIN VAN DIENIE, JENSEN EN ALLE ANDERE ETTERENDE SAMENZWEERDERS? ALLEEN MAAR SNELLER ONZE KANT OP.

  Stel overigens; je haat zon en je hebt de rest van de middag niets te doen (je “werkt” immers thuis), dan is het absoluut aan te raden om eens lekker te grasduinen door de hersenspinsels van Dienie en haar mede-wantrouwtokkies. Het geeft een ontluisterend beeld van de huidige stand van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Ik kan me trouwens ook prima voorstellen dat je helemaal geen behoefte het om je hier in te verdiepen, en zelfs een beetje Corona-moe bent, dan is daar gelukkig ook een puike oplossing voor. En verder geheel wat Jan Dijkgraaf zegt (ja, dat heb ik hier echt getypt).

  2.6 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  18 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  18 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  08/04/2020 - 14:29 14:29

  wat Jan Dijkgraaf zegt

  Jan Dijkgraaf , sjeesus!, en op TeePeeOooh nog wel. Zeg, ik ben nu aan het thuiswerken omdat het moet, en het is al lang geen paradijselijk walhalla meer. Ik heb nog veuls te veul achterstallige, zaaddodende Springer-papers te lezen, dus, lieve retedactie, zoek alstu-alstu-alstu-alstublieft uit(*) en vertel me: waarom die josti-haat tegen 5G? Waarom niet tegen 4G? Of 3G?

  (*) Stuur jelui’s ideale schoonzoon bierhaalknaap Willem Treur op pad. Wordt ie hard van.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  08/04/2020 - 15:18 15:18

  “Nu al meerdere theorieën gehoord dat Rutte in samenwerking met de AIVD chips heeft laten zetten in vogels om zo het gewone volk af te luisteren. Dit moet stoppen.”
  Kiki de Boer | April 3 at 11:25 | https://www.facebook.com/groups/1190424667755807/

  En dat loopt zomaar vrij rond op straat? Weliswaar | Hopelijk in de Randstad, maar toch… Doe nog maar een weekje of zes thuiswerken.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  09/04/2020 - 17:03 17:03

  [Wrom 5G?]

  Nevermind. 14 Seconden goegelen was voldoende om hopies links op te duikelen: A Conspiracy Theory That 5G Is Causing The Coronavirus Is Spreading Alongside The Pandemic (Hipsteralert!)

  /Ik kan natuurlijk niet alle gekkigheid volgen.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  11/04/2020 - 14:21 14:21
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/04/2020 - 14:30 14:30

  WORDT WAKKER REET UT KAN TOG GEEN TOE FALLUG ZIJN DA JAN DIJKRAAF NU DINGE SCHREIV DIE JIJ BEGRIJP?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/04/2020 - 14:37 14:37

  Wordt lid!

  Willem Treur
  Redacteur
  08/04/2020 - 14:37 14:37

  Oei!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/04/2020 - 17:36 17:36

  “Volk wordt wakker” kan wel, maar dan is het een constatering en geen oproep.
  Ik denk dat ze dat laatste voor ogen had, maar met Dienie weet je dat natuurlijk nooit zeker. Misschien denkt ze dat iedereen 14 jaar geleden door Bill Gates in slaap is gehypnotiseerd met het Windows opstart-muziekje en dat men nu wakker aan het worden is.

  Haar bootje heeft de toepasselijke naam “Freedom”, wat zich in haar geval vertaalt in “vrij dom”.

  Ik vraag me altijd af wat de onderliggende aandoening is: goedgelovigheid, paranoia, aandachtshoererij of een combinatie daarvan?
  Vroeger had ik nooit een probleem met dit soort dwaallichten, maar sinds het er steeds meer lijken te worden is het een serieuze bedreiging voor de democratie (of word ik nou paranoia).

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  08/04/2020 - 21:50 21:50

  Vroeger had ik nooit een probleem met dit soort dwaallichten, maar sinds het er steeds meer lijken te worden …

  Kijk! Dat is de 5G in actie! HET MOET NU OPHOUDEN!

  Spoiler
  WAKKER WORDEN!!!!11111

  Meneer van Dale
  Beheerder
  08/04/2020 - 23:20 23:20

  Dit klopt. Dat doen ze samen met katholieke zwarte priesters. Dit zijn duivelspriesters die voor Bill Gates werken. Zij bestaan niet officieel, maar vormen een geheim verbond met de zogenaamde Veertiende Garde, De Veertiende garde is een uiterst geheim genootschap dat vanuit een bunker ergens in Rotterdam, uit is op wereldheerschappij. Ze gebruiken daarvoor onder andere internet, Ze doen zich voor als gezellige jongens: “Don’t worry ma’am we’re from the inernet”, maar intussen bereiden ze een snood plan voor waaran ook verschillende andere websites (die alleen op het dark net te vinden zijn) meedoen. Ze zijn dus niet te vertrouwen en hebben banden met zowel Rutte als de MSM, om alles tegen te spreken en het volk in slaap te sussen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  09/04/2020 - 07:52 07:52

  Dit is waar!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  09/04/2020 - 09:53 09:53

  Sinds ik mijn keukenartikelen bij de Action koop, ben ik ook al toe aan m’n 14e garde.
  Het houdt niet op!!!
  ..en MSM achterstevoren gespeld blijft dus ook MSM.
  Rutte wordt Ettur en dat kan ook geen toeval zijn.

  Snorlax
  Snorlax
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  05/06/2020 - 15:58 15:58

  Hmm… “Een uiterst geheim genootschap dat vanuit een bunker ergens in Rotterdam uit is op wereldheerschappij…”

  Axel Janmaat
  Axel Janmaat
  Gast
  09/04/2020 - 15:18 15:18

  Leuk feitje: Dienie staat niet ingeschreven. Zou misschien te maken kunnen hebben met dat ze mensen oplichtte met die webshop van haar

  Ketsman
  10/04/2020 - 12:36 12:36

  5G is voor hosmos. Ik heb allang *kuch* 14G.

  CGATSE
  CGATSE
  Gast
  01/09/2021 - 14:54 14:54

  Hmmm, ik krijg nog een hoop geld van deze mevrouw, was niet meer vindbaar en heeft de facturen niet betaald.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN