More

  RECENTE POSTS

  Harry Hol sloopt Robert Jensen

  Wanneer je iets te veel thuis zit en iets te veel tijd hebt dan is er altijd het risico dat je gekke dingen gaat doen. Zo gebruikte Harry Hol deze extra tijd om net een beetje te veel in zichzelf te gaan geloven.

  Harry is een bekende Nederlander. Er werd namelijk een filmpje van Harry gebruikt in het Denk Groter Debat met RUMAG. Een filmpje dáár weer van is gebruikt door Lubach in weer een ander filmpje.

  Kostje gekocht natuurlijk, Harry is nu iemand. Er is alleen één probleem, Harry kan met zijn zuinige mondje net niet bij het topje van zijn piemel. En dus zoekt Harry een klein duwtje in de rug voor zijn fiesta del zelfpijperij. Met het voornemen ook de laatste centimeters te zullen overbruggen blies Harry het stof van zijn YouTube-kanaal.
  Harry kan twee dingen fantastisch. Hij formuleert helder een kritische boodschap en hij durft mensen aan te pakken. Gesteund door die zinderende vaardigheden ging Harry aan de slag met het slopen van Robert Jensen.

  Jensen is een legende. Zijn talkshow is inmiddels van de buis gehaald maar hij is doorgegaan als podcast en later ook op YouTube. Jensen durft tegen de stroom in te zwemmen, stelt de juiste vragen, is doorgaans goed geïnformeerd en onderbouwt zijn standpunten vrijwel altijd zeer solide. In de show worden regelmatig de vermeende klimaatproblematiek, de Coronacrisis en de beeldvorming over Trump en Brexit vanuit een andere hoek benaderd.

  Harry lijkt het op een aantal punten niet eens te zijn met Robert. Uitstekend, tijd voor een potje discussie. Hij besloot zichzelf te filmen tijdens het geven van een mening over wat Jensen vindt over wat er in de media speelt.

  Even samenvattend terwijl we langzaam van de metaladder klimmen: Het mannetje uit het filmpje dat gebruikt werd in een filmpje dat gebruikt werd in een filmpje heeft een mening over iemand die een mening heeft over iets dat gezegd is.

  Wat levert dat op? Spec-ta-cu-lai-re tjoeptjoeps. Fantastische analyses als “Robert Jensen betrapt op leugens” en “Robert Jensen kan niet rekenen” spetteren van het scherm. Kijk die shit, het is episch. Geef die man een duimpje omhoog en een duwtje in de rug. Dan kan ‘ie er namelijk nét bij.

  2.3 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/04/2020 - 17:02 17:02

  Pfff… Jensen is een dieptrieste figuur. Aandachtshoer, sensatiezoeker, dat soort…
  Zijn businessmodel is simpel. Schreeuw heel hard iets stuitends en probeer de aandacht die dat genereert in cash om te zetten.
  Dan ga je dus niet met het RIVM meelullen; dat levert niks op.

  Harry Hol heeft een ander business model; get ontmaskeren van figuren als Jensen. Of hij de aandacht die dat genereert in cash probeert om te zetten weet ik niet, maar ach… de man moet ook leven en wie zich aan de feiten houdt kan ten minste rustiger slapen.

  Als Jensen z’n geblaat mensen onvoorzichtiger maakt is dat triest, maar hey… erg slim ben je niet als je je feitenkennis bij Jensen opdoet, dus ook een gevalletje eigen schuld daar. Maar als door Jensen veroorzaakte eerstelijns besmettingen anderen aansteken, kan de collateral damage van Jensen’s sensatoezcht wel een een stuk grote worden.

  Om die reden hoop ik dat Jensen een Boris Johnsonnetje doet een flik de Coronahoest krijgt. Een paar daagjes op de IC helpen wellicht.
  Bovendien is Jensen net als Johnson nogal vatsig, dus behorende tot de Corona risico groep. Dat maakt zoiets niet eens onwaarschijnlijk.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/04/2020 - 17:06 17:06

  Heb ik nou zitten reageren op een post van Laetitia Casta die reageert op een post van Harry hol die reageert op een post van Jensen, die reageert op het RIVM?
  Shit…

  Monade
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/04/2020 - 18:09 18:09

  Whoa!
  comment image

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Monade
  22/04/2020 - 15:49 15:49

  Die infinite recursion had mooi deze post een zwart gat ingetrokken.
  Dat bleek toch gelukkig een wormhole te zijn met heel toevallig een uitgang op dezelfde X,Y,Z coördinaten maar met een T+7 dagen.
  Vooral dat laatste is jammer; ik had liever een T-7 maanden gehad. Op de eerste plaats omdat ik altijd al heb willen weten of de hyperlinks dan wel lekker werken (staat immers allemaal netjes in je temperal cache) en om dan gelijk getriggerd te worden op dat moment 14 miljoen mondkapjes aan te schaffen en wat olie op de termijnmarkt te verkopen. (Ik kan natuurlijk ook een ticket naar Wuhan kopen om daar een dierenmarkt in de fik te steken, maar dan leren we nog niks met z’n allen)

  Bismarck
  15/04/2020 - 00:59 00:59

  Deze post mist de tag ironie en zowel Jensen als Hol (overigens wel meer mensen die desondanks als “deskundige” voor een camera worden gehaald) verwarren in de 2e video mortaliteit met letaliteit. Verder wel een goede van Hol: “maar ik snap dat dat moeilijk is, want volgens mij heb je al in geen eeuwen een appel of een peer gezien”.

  Peter
  Peter
  Gast
  16/06/2020 - 14:58 14:58

  Harry Hol plaats verwarrende content online om mensen te stangen of op het verkeerde been te zetten

  Harry Hol is een extreem linkse “comedian” (lees: luie gamer) die bij gebrek aan publiek en inkomsten zich heeft laten omkopen om narrige video’s te maken en te publiceren op YouTube.
  De zogenaamde “debunk” video’s die Harry Hol maakt zijn uitsluitend bedoeld om wetenschappers en publicisten, die niet de VN Agenda 21 / UN Agenda 2030 lijn volgen, in diskrediet te brengen. En de bezoeker te verwarren en op het verkeerde been te zetten.
  Absoluut niet geschikt voor kinderen. Of voor volwassenen, for that matter; een typisch voorbeeld in de categorie: fake news.

  Buitenom het feit dat Harry Hol alle expertise of autoriteit ontbeert; zolang er geen duidelijkheid door Harry Hol wordt verschaft, wie hem betaald voor het op youtube plaatsen van zijn plak en knip “debunk” video’s, is het beter om maar ver uit de buurt te blijven van Harry Hol

  Vriendelijke groet,
  Peter
  Transparency International

  rudie van willigen
  rudie van willigen
  Lid
  Antwoord aan  Peter
  22/06/2020 - 12:47 12:47

  Goed gezegd, ik kan het niet beter verwoorden, bedankt

  Marcel
  Marcel
  Lid
  Antwoord aan  Peter
  23/06/2020 - 13:24 13:24

  (sarcasme aan) Gelukkig heeft Jensen die expertise wel….. (sarcasme uit)

  Jolanda Heens
  Jolanda Heens
  Gast
  Antwoord aan  Peter
  09/02/2021 - 10:53 10:53

  Inderdaad Peter. Harry vindt zich nogal wat. Nu heeft hij zijn pijlen gericht op Thierry Baudet. Zielig mannetje dat ‘aantoont’ (Dus niet!) dat hij gelijk heeft en anderen niet. Nu ik de connectie met Lubach lees, snap ik het. Ook één van het kaliber waardeloos. Hij zou eens op zoek moeten gaan naar een baan, dan doet hij nog eens iets nuttigs.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN