Brabant. Op heel Limburg en het strand van Vlieland na toch het meest gezellig dure stukje waar je vanaf wilt als land. Prachtig landschap, maar ook, we noemen maar wat: carnaval. En erger.

De genverbrander-Googlelaar weet het ook weer zeker: Buitenaardse wezens maken graancirkels. In fucking Noord-Brabant. Want als je lichtjaren kunt reizen, ga je eenzijdig communiceren door graan plat te trappen. IN! NOORD! BRABANT! Of, nou ja, je gaat genverbranden.

Wat wil het geval?

Er zijn graancirkels (al dan niet gePhotoshopt) en Robbert – Genverbrander –  Van den Broeke weet het daarom direct zeker: aliens óf andere buitenaardse wezens deden dit. In een hoekje in Brabant lacht een dude of dudette of geen met een plank aan een touwtje (de go-to-way om graancirkels te maken) als een reiger in de verte..

Robbert, die witte bollen ziet in de lucht en heel veel rust krijgt van ‘genverbrander’ Googlen, heeft ook de tune van de X-Files in zijn filmpje zitten. Want wellicht was het verhaal van kapitein Haddock wel waar. Of, nou ja, hij wil in ieder geval het mysterieuze even onderschrijven.

Kijk het vooral niet.Voor u het weet nemen de buitenaardse aliens uw aluhoedje over om er popcorn in te bakken nadat ze de graanvelden plat liepen.

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Weirdoinventor Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Weirdoinventor

Robbert maakt deze cirkels overigens zelf. Hij is altijd de eerste die ze ontdekt (want hij kan ze aanvoelen, uhuh), ze zijn altijd klein en als je goed kijkt niet zo recht als bedoeld, en hij omschrijft ze altijd te mooi. Zoals hier: twee kleine cirkels met een lijn ertussen: “enorme graancirkel”. Ik denk dat de boeren daar meer dan een goede zaak hebben als ze een vergoeding willen zien voor hun graan, als de rechter niet gek is in ieder geval.