More

  RECENTE POSTS

  ‘Deze graancirkels zijn door buitenaardse wezens gema..’- Nee! Genverbrander!

  Brabant. Op heel Limburg en het strand van Vlieland na toch het meest gezellig dure stukje waar je vanaf wilt als land. Prachtig landschap, maar ook, we noemen maar wat: carnaval. En erger.

  De genverbrander-Googlelaar weet het ook weer zeker: Buitenaardse wezens maken graancirkels. In fucking Noord-Brabant. Want als je lichtjaren kunt reizen, ga je eenzijdig communiceren door graan plat te trappen. IN! NOORD! BRABANT! Of, nou ja, je gaat genverbranden.

  Wat wil het geval?

  Er zijn graancirkels (al dan niet gePhotoshopt) en Robbert – Genverbrander –  Van den Broeke weet het daarom direct zeker: aliens óf andere buitenaardse wezens deden dit. In een hoekje in Brabant lacht een dude of dudette of geen met een plank aan een touwtje (de go-to-way om graancirkels te maken) als een reiger in de verte..

  Robbert, die witte bollen ziet in de lucht en heel veel rust krijgt van ‘genverbrander’ Googlen, heeft ook de tune van de X-Files in zijn filmpje zitten. Want wellicht was het verhaal van kapitein Haddock wel waar. Of, nou ja, hij wil in ieder geval het mysterieuze even onderschrijven.

  Kijk het vooral niet.Voor u het weet nemen de buitenaardse aliens uw aluhoedje over om er popcorn in te bakken nadat ze de graanvelden plat liepen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  14/06/2018 - 07:21 07:21

  Robbert maakt deze cirkels overigens zelf. Hij is altijd de eerste die ze ontdekt (want hij kan ze aanvoelen, uhuh), ze zijn altijd klein en als je goed kijkt niet zo recht als bedoeld, en hij omschrijft ze altijd te mooi. Zoals hier: twee kleine cirkels met een lijn ertussen: “enorme graancirkel”. Ik denk dat de boeren daar meer dan een goede zaak hebben als ze een vergoeding willen zien voor hun graan, als de rechter niet gek is in ieder geval.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN