More

  RECENTE POSTS

  Moet! Hebben! Punch Activated Arm Flamethrower

  Maar natuurlijk heb jij als grill-master een snelstarter om de bbq aan te steken. Je weet wel, zo’n soort mobiele schoorsteen waarmee je briketten in een paar minuten gloeiend heet kunt maken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar zo ontzettend 2016.

  Handig!

  Wij van Retecool BBQ benodigdheden presenteren jullie de Punch Activated Arm Flamethrower. De naam zegt het eigenlijk al, het is een apparaat dat je op je onderarmen bevestigd, waarmee je door middel van een boksbeweging een enorme vlam tevoorschijn kunt toveren. Bijzonder handig voor van alles en nog wat: Als er bijvoorbeeld een lange rij voor het genderneutrale toilet staat, of wanneer je mensen in het algemeen gewoon haat (iedereen hier op de redactie steekt nu zijn hand op). Maar vooral om makkelijk en snel je BBQ aan te steken. FF een dikke punch richting briketten en je BBQ is klaar om die Tomahawk er op te flikkeren.

  Hoe dan?

  Maar goed, nu willen jullie uiteraard weten hoe je zo’n superhandige Punch Activated Arm Flamethrower te pakken kunt krijgen. Helaas is het apparaat niet standaard in de winkel te krijgen wegens dingen, maar lang leve de internets, waardoor je als een ware MacGyver zelf een Punch Activated Arm Flamethrower in elkaar kunt knutselen. Kost je een dag of twee a drie zweten en ploeteren, maar daarna ben je de absolute eindbaas op elke BBQ.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  31/07/2017 - 22:10 22:10

  Top, ik was op zoek naar een leuk veilig cadeau

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN