More

  RECENTE POSTS

  Met kanker meer pit

  Klinkt bekend? Je peuzelt zo’n heerlijke abrikoos naar binnen waarna de pit achteloos wordt weg gegooid. Niet doen! Echt, NIET DOEN!

  Dit pit kan namelijk de kankers genezen. Alle vormen van kanker Tox? Alle vormen! Geloof mij niet, maar leg je ongeloof in de warme handen van Silvia Videler en haar verzameling alu hoedjes van BOINNK!!! In het dossier abrikozenpitten/b-17 wordt alles uitgelegd. De vitamine B17, die verkregen wordt uit de abrikozenpitten, kan namelijk de kanker wegbombarderen:

  Vitamine B17 was zo’n 20 jaar geleden het onderwerp van heftige meningsverschillen toen enkele van de grootste wetenschappers ter wereld beweerden dat, wanneer juist gebruikt, de componenten van de (bittere) abrikozenpit het 100% onmogelijk maken om kanker te ontwikkelen en de bestaande kanker in de meeste gevallen zouden kunnen doden.

  Ja maar, hu? Wat? We gaan nog eens 15 jaar verder terug in de tijd, want 35 jaar geleden wist men ook al wat men 20 jaar geleden wist.

  Vitamine B17, ook bekend als Laetrile en Amygdalin komt voor in de meeste fruitzaden en in het bijzonder in abrikozenpitten. Dat abrikozenpitten kankerbestrijdend zijn is al meer dan 35 jaar bekend. Toen (35 jaar geleden al) beweerde men dat kanker een tekortheidsziekte is, en dat men wanneer men ongeveer 7 abrikozenzaden per dag eet, men nooit kanker kan ontwikkelen. Net als men nooit scheurbuik krijgt als men een sinaasappel per dag eet, of nooit pellagra kan ontwikkelen als men iedere dag bepaalde vitamines B neemt.

  Plaatje erbij?

  b17 kanker
  Meer valt er eigenlijk niet te weten te komen, het werkt omdat het helpt omdat het werkt, daar komt het zo’n beetje op neer. Het cyanide, wat ook in de pitten zit is niet giftig, want dat is bewezen. Verder is gif niet erg:

  Juist dat ‘gif’ blijkt de werkzame stof te zijn om de kankercellen in het menselijk lichaam ( en evenzo bij dieren) afdoende én juist alleen de aangetaste cellen te doden.

  Zo simpel is het dus: chemo is fout gif, cyanide en blauwzuur zijn de goede giften! Daarna volgt er nog een stevig robbertje fulmineren tegen iedereen en zijn mallemoer, gelardeerd met oogkankerdesign (pitje erbij?) en een avondvullende bak aan autostartende JijBuizen. Dat de farmaceutische industrie er niet bij gebaat lijkt te zijn om kanker de wereld uit te helpen, want winstmodel, is wel een bekende theorie die nog te volgen is. Kijk maar naar de bestrijding van HIV en de kosten door patenten voor de gemoeide medicijnen. Maar Silvia, gekke meid, dat maakt toch niet alle onzin gelijk tot waarheid? Zekers, een gezonde levensstijl kan bijdragen aan een langer en gelukkiger leven. Maar om nu een fruitpit en vitamine B17 tot Heilige Graal te verheffen? Bovendien zijn er gelukkig ook goede ontwikkelingen.

  Geniet tenslotte ook van de prachtige getuigenissen onder het stuk:

  IK heb goed nieuws de blaaspoliepen die werden vastgesteld in begin mei 2012 zouden genezen zijn.
  Een groet in Interzijn,
  Luc

  Lieve silvia ik heb je belooft om mijn verhaal op te schrijven en ben je Gods dankbaar dat jij de juiste pitten kan leveren en er zoveel over weet
  Zonder de pitten hadden we het niet gered
  Je mag dit verhaal gebruiken voor een ieder die twijfelt om de pitten te gebruiken.
  En natuurlijk zijn wij ons er van bewust dat het misschien niet voor een ieder zal werken, maar bij mijn schoonvader die als het ware was opgegeven heeft het wel degelijk gewerkt
  Lieve silvia ga door met dit geweldige werk en maak je er sterk voor dat dit nooit van de wereld verdwijnt
  Ik, en natuurlijk mijn schoonvader en de rest van de familie zijn je eeuwig dankbaar.
  Heel veel liefs en dankbaarheid van
  Jozefien D.

  Kortom, een gevoelig genenpakket en in aanraking geweest met met chroomhoudende verf, asbest, tabak, alcohol, rood vlees, suiker, WiFi-golven, zonneschijn, SBS6 en of homosex? Kankerpitten! Wie nu nog kapot gaat aan de kanker kan alleen nog zichzelf de schuld geven. Wel eens een abrikozenboom met kanker gezien? Ik rust mijn kaas. En met het zojuist verkregen langere leven is er alle tijd om de andere bizarro artikelen te lezen op BOINNK!!! Een kleine waarschuwing: een alu hoed is niet genoeg, pak liever een loden slaapzak.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  04/03/2015 - 13:38 13:38

  Onze abrikozenboom heeft krulziekte. En nu?

  cspr
  Lid
  04/03/2015 - 13:42 13:42

  Oh nee, het is de perzikenboom zegt mijn vrouw. De abrikoos is “in control”.

  behanger
  Beheerder
  04/03/2015 - 13:45 13:45

  http://tinyurl.com/nghpbce

  Het pakt je kanker niet aan, maar je vergiftigt jezelf wel met cyanide.

  Vergiftiging… Je zou denken dat het best redelijk is dat deze site, zoals ze zelf zeggen, geen verkoopinformatie zou mogen geven voor abrikozenpitten. Maar google mag dat wel, blijkbaar:

  http://tinyurl.com/q5acy9n

  Je kunt het op allerlei plaatsen kopen. Per kilo, zelfs.

  De reden dat Boink geen verkoopinformatie biedt, is een tactische: Als je dit soort gezondheidsclaims doet voor producten die je verkoopt, dan ben je strafbaar. Maar als je enkel onzin vertelt, dan mag je schrijven wat je wil. Er is namelijk een impliciet recht op het vertellen van onzin alsof het waarheid is. En je mag ook best producten verkopen zoals abrikozenpitten, zolang je er maar niet bij zegt dat het je kanker kan voorkomen of genezen. Dus daar maak je dus verschillende sites voor.

  Vilmer Ramone
  04/03/2015 - 14:31 14:31

  Ja nadat je dood gaat aan cyanide krijg je nooit weer kanker. Ieder nadeel heb z’n voordeel.

  horrorneefje
  Lid
  04/03/2015 - 16:21 16:21

  Boinnk? Bonk bonk bonk!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/03/2015 - 16:51 16:51

  Kijk, dat je een unieke eigenschap van kankercellen (kennelijk 3000 x zoveel Glucosidase) gebruikt om gif vrij te maken uit een inert stofje dat door lichaam zwerft waarna de kankercel doodgaat lijkt me redelijk uitgangspunt voor een studie.
  -Is het wel zo dat alle kankercellen zoveel Glucosidase produceren?
  -Zwerven die abricoos-pit-extracten ongevaarlijk door je lichaam?
  -Maakt Glucosidase het gif vrij?
  -Gaat de kankercel daarna dood?
  Niet zo heel lastig te onderzoeken lijkt me. Past in een petrischaaltje.
  Blijkt het allemaal waar dan vervolgens testen op ratten.
  Is die test succesvol dan dubbelblind onderzoek met mensen.
  Levert dat bewijs op BEGIN DAN PAS TE SCHREEUWEN DAT JE EEN MIDDEL TEGEN KANKER HEBT GEVONDEN, KUT!

  Jokkebrok
  04/03/2015 - 17:32 17:32

  En dan klik ik toch weer op die link hè. Leer ik het nou nooit?

  fishbowl
  05/03/2015 - 10:39 10:39

  @Jokkebrok: Chuck!!! /fan

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN