More

  RECENTE POSTS

  Lachen om Christenen: Debunking Evolution met Genesis Apologetics

  Soms, heel soms kom je een soort goudmijntje tegen op de Internets. Afgelopen week was zo’n moment toen ik op de youtube pagina van Genesis Apologetics terecht kwam.

  Onder de noemer “Providing free creation v. evolution training resources for Christian Students!” plaatsen de jongens en meisjes van Genesis Apologetics video’s online waarin ze met 100% waterdicht bewijs de evolutietheorie proberen te debunken. Ik neem aan dat jullie nu net zoals ik al moeten grinniken om deze claim. Maak je borst dan maar nat, want in niet minder dan 43 totaal retarded video’s proberen ze christelijke “studenten” er van te overtuigen dat de evolutietheorie utter crap is.

  Carbon 14 Dating

  Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de manier waarop ze de Carbon 14 Dating methode proberen te debunken. Volgens Genesis Apologetics zijn er zoveel evenementen in de bijbelse geschiedenis geweest waarmee er Koolstof in de atmosfeer terecht is gekomen, dat het onmogelijk is om met Koolstof 14 iets te dateren. Het is te gek voor woorden dat wetenschappers denken dat ze deze methode kunnen gebruiken om iets te dateren. Er worden zelfs dinosaurussen bij gehaald, maar het mag bekend zijn dat de C14 methode slechts werkt bij materiaal tot slechts 60.000 jaar oud. Dat is overigens nog steeds veel ouder dan de bijbelse geschiedenis, waarin dinosaurussen op de zesde dag zijn gecreëerd. Dus vanuit Christelijk standpunt enorm logisch.

  Gelukkig heeft de wetenschap voor deze afwijkingen iets ontwikkeld: kalibratie. Maar daar wordt niet over gerept in onderstaande video.

  Dinosaurussen

  Uiteraard komen de al eerde genoemde dinosaurussen uitgebreid aan bod. Zo zouden deze dieren niet miljoenen jaren geleden zijn uitgestorven, maar slechts een paar duizend jaar geleden (dan heeft god op die zesde dag toch een hoop werk gehad voor relatief weinig plezier). Genesis Apologetics heeft 14 (! ja weer 14) biologische materialen gevonden waarmee zijn onomstotelijk kunnen aantonen dat dino’s niet zo heel lang geleden nog op onze aardkloot rondbanjerden. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe dat nou helemaal zit met die 14 materialen. Ik heb na een paar minuten de video weg geklikt, omdat ik bang was dat ik mijn computer uit het raam zou gooien.

  Genetics Apologetics equals Dagopvang?

  Maar de meest bizarre video’s van Genesis Apologetics zijn wel de video’s waarin twee dagopvangpatiënten op een soort ouwe jongens krentenbrood achtige manier onderdelen uit de evolutietheorie proberen te debunken. De ingestudeerde teksten die de twee er uit kotsen is zo retarded dat het zelfs niet eens meer grappig is. Check bijvoorbeeld onderstaande video over het debunken van Lucy, de oudste mensachtige ooit gevonden.

  It looks like she’s….. Thinking about something… Yeah, banana’s

  Dat niveau dus. En daar staan er tientallen van. TIENTALLEN! Mooi dat we ons dus geen zorgen hoeven te maken over het serieus debunken van de evolutietheorie, want als het op deze manier gebeurt, bestellen wij nog een extra biertje. Of zoals Bas Taart het zojuist in de bunker zo treffend wist te verwoorden:

  Tering.. Het is echt een cursus dumbfuck redeneren voor beginnende white supremacists

  Maar goed, uren en uren headdesk-plezier tijdens deze dag des heren zonnige zondagmiddag op zowel de jijbuispagina van Genesis Apologetics als op de side van Genesis Apologetics zelf.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  L B
  L B
  Beheerder
  10/09/2017 - 12:32 12:32

  Wel geinig dat werkelijk helemaal niemand er naar lijkt te kijken. De meeste filmpjes hebben minder views dan de schokkerige en wazige vakantiefilmpjes van ome Wim. Niet dat ome Wim er wat aan kan doen.

  Bismarck
  10/09/2017 - 17:52 17:52

  “toen ik op de youtube pagina van Genesis Apologetics terecht kwam”

  Willen we weten wat je aan het kijken/zoeken was toen je daarop terecht kwam?

  Bas Taart
  Lid
  Antwoord aan  Reet
  10/09/2017 - 18:05 18:05

  Ik zoek altijd naar ‘Kinderen die naakt allerhande shit zelfmoordopblazen’. Maar zelfs onze Platinum Pornhub -account vraagt me dan of ik wel spoor. En de ochtend erna die AIVD’ers ook.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  10/09/2017 - 18:07 18:07

  Kinderporno, kerk… Google kent zijn associaties.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Bismarck
  10/09/2017 - 18:07 18:07

  Best new evolutions in sun and moon?
  Species in Star Trek Genesis?
  Hot moms screaming god cumming 6000 times?

  Ketsman
  10/09/2017 - 20:06 20:06
  Ketsman
  10/09/2017 - 21:14 21:14

  REAL TRUTH About Hurricane IRMA Category 6 Storm End Time Prophecy 2017 – 2018 + ENDTIMES VIDEO
  https://duckduckgo.com/?q=irma+end+times&atb=v73-4&ia=web

  horrorneefje
  Antwoord aan  Ketsman
  10/09/2017 - 23:01 23:01

  Ik was nog bij “Theresa May is de reïncarnatie van Maria Magdalena, Boris Johnson is de Antichrist”.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  11/09/2017 - 10:56 10:56

  “Lachen om” kun je beter veranderen in “Janken om”.
  Natuurlijk is dit het werk van en voor sukkels. Maar iemand financiert dit en er is een grote drijvende kracht achter reli-onzin.
  Politici weten dat een gelovige achterban makkelijker manipuleerbaar is dan een kritisch-ongelovige. Als ze in dit soort onzin meegaan zijn het makkelijk te winnen stemmen. Niet alleen in de VS (waar de religieuze nutcases zelfs de macht hebben). Zelfs in ons grotendeels ontkerkelijkte landje weten ze nog altijd artikel 23 (o.a. religieus onderwijs) overeind te houden en dus en dus hun toekomstig stemvee te kweken.

  We zouden er beter aan doen dit soort sukkels niet te onderschatten en er vaker met gestrekt been in te gaan. Waar ik vroeger, wanneer ik een gelovig persoon tegenkwam hem in z’n waarde liet, ga ik daar de laatste jaren flink tegen in. Dat wordt niet gewaardeerd en heeft op het eerste gezicht weinig effect, maar hey, als we dat allemaal zouden doen, dringt het misschien een keer tot z’n roestige hersens door dat het ook anders kan zijn.

  Yourworstnightmare
  Yourworstnightmare
  Gast
  Antwoord aan  Reet
  10/12/2017 - 20:35 20:35

  You are a stupid retarded fidiot, full of evil thaughts and behave! I believe in creation, no doubt, but certain people, same as you surely and with no doubt evolved from primate apes! Have another … ?!

  Ketsman
  Antwoord aan  Yourworstnightmare
  10/12/2017 - 21:31 21:31

  Without evil thaughts, fidiots couldn’t make a soufflé. Thanks about that.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN