More

  RECENTE POSTS

  Kerk van het Vliegend Spaghettimonster hard op weg naar 6000 leden! – Mediaoverzicht

  Nou jongens en meisjes, dat was me even het dagje wel. Gisteren maakten we wereldkundig dat de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster officieel ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Er zijn volgers van de kerk op de radio geweest, televisiecrews liepen de deur plat, het was een chaos van jewelste. Uiteraard Saus-Jan op Q-Music, zojuist op Radio 1, Ome MC was op 3FM en verder zijn er volgers geweest op Radio 538 en Hard Ver Nederland.

  Waar gisterenochtend de teller boven de 3000 stond rammen we momenteel hard door richting de 6000 leden. Dus naast het jongste kerkgenootschap van Nederland zijn we OOK de hardst groeiende! Gisteren deed ook de schrijvende media mee, NOS.nl, Metronieuws, Hart van Nederland, Nederlands Dagblad, Fok! en BNR Nieuwsradio deden allemaal hun plasje erover. Ook kritiek, voorwaar, ons zijn de imposters! En zo waren er ook religekkies die de Kerk benaderden met de liefde van je zus. Na de breek enkele emails.

  Ons zijn namelijk heilloos bezig. Ons leven staat op het spel. Is she up for a letdown straks als ze voor de biervulkaan staat.

  Auteur: Diana van Dijk (IP: 217.121.14.<>,D9790EE3.cm-3-2a.dynamic.ziggo.nl)
  E-mailadres: dianavdijk@<>.com
  URL:
  Reactie:
  Wat zou ik hier graag heel veel neerzetten, wat zou ik jullie graag de liefde van Jezus laten zien zodat jullie je zouden bekeren van deze heilloze weg. Lieve mensen jullie leven staat op het spel, niet enkel die paar jaartjes hier maar de eeuwigheid bij God de Vader! Kies nu voor het offer van Jezus, laat los het vreemde wereldse denken en keer je om, zie je Schepper, zie je Redder! Mocht je serieus vragen hebben neem dan via mijn mailadres contact op:dianavdijk@<>.com

  En dan Gerhard Baan, iemand die nog even de ontstaansgeschiedenis van de Bijbal moet doornemen. En wat relevante wetenschappelijke onderzoeken.

  Auteur: G Baan (IP: 81.204.99.<>, ip51cc63b0.adsl-surfen.hetnet.nl)
  E-mailadres: gerhardbaan@<>.com
  URL:
  Reactie:
  Waarom zou ik geloven in een geloof dat door iemand zomaar bedacht is en helemaal nergens op slaat? De Bijbel is het enige ware boek ter wereld en God de enige ware God. De Bijbel heeft zichzelf al bewezen. Vanuit de oudheid zijn er bewijzen dat deze klopt en dat de aarde geen miljoenen jaren oud is, maar ruim 6000 jaar. Ook nu komen er dingen uit die in de Bijbel al voorspeld zijn en er gaan nog dingen uitkomen die in Gods Woord staan. Spaghetti is uitgevonden door mensen. Hoe kan je nou geloven in een god die je op kan eten? God is geen monster maar ern lieve Vader die zorgt voor Zijn volk.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  28/01/2016 - 14:41 14:41

  wanneer gaan jullie dezelfde voorkeursbehandeling claimen die de andere gelovigen ook krijgen? Dan wordt het pas echt lachen! Vast wel een leuke casus te bedenken.. net zo lang pranken tot artikel 1 GW ontdaan wordt van het begrip “godsdienst”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN