More

  RECENTE POSTS

  Kardinaal Wil Kindertjes Voor Zichzelf houden

  Kardinaal Raymond Burke heeft in een interview met het katholieke vehicel LifeSiteNews ouders opgeroepen hun kinderen weg te houden bij homoseksuelen, want, zo zegt hij: “…we know same-sex relationships and marriages make people profoundly unhappy, gay relationships should not be imposed on family members, especially impressionable children…”. Want hosmo’s hebben volgens Burke een bijzonder agressieve agenda als het om kinderen gaat. BONK BONK BONK. Het gegeven dat de katholieke kerk op de één of andere manier homoseksualiteit altijd koppelt aan pedofilie is natuurlijk al te zot voor woorden. Maar is de Katholieke kerk niet het laatste orgaan op aarde dat zich mag uitspreken wie wel en niet bij kleine kinderen te laten? Gelukkig begint het binnen de Katholieke kerk ook te dagen dat Burke er een wel erg conservatief wereldbeeld op nahoudt en is hij vorig jaar, na kritiek op de paus wegens te progressief, ontslagen als Congregatie voor de Bisschoppen. Je weet wel, dat groepje oude geile mannen die de nieuwe paus mogen aanwijzen. Check hieronder het volledige interview met deze haatbaard in vermomming.

  En hier Raymond Burke tussen zijn favoriete seksspeeltjes.
  Raymond Cardinal Leo Burke visits the Oratory of Ss. Gregory and Augustine to celebrate Benediction of the Blessed Sacrament followed by a Reception. As Archbishop of St Louis, Cardinal Burke canonically established the Oratory on the first Sunday of Adve

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  20/10/2014 - 12:09 12:09

  Ik mag geen mensen op uiterlijk veroordelen, maar ik word al misselijk als ik die schijnheilige vrome koppen zie.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/10/2014 - 13:28 13:28

  Leugen op leugen stapelen…
  “Homo’s zijn ongelukkig” Dat heeft geen enkel onderzoek aangetoond en als ze al ongelukkig zijn komt dat doordat ze constant gebashed worden door figuren als Burke.

  “gay relationships should not be imposed on family members” Oh, worden kinderen en uit homo gezinnen zelf ook homo dan? Volgens mij mogen die kinderen dat nog altijd zelf bepalen. (Dit in tegenstelling tot de misdienaartjes die verplicht in een jurk moeten lopen)

  Wat een vreselijk enge man en gezien de uitslag van de bijeenkomst van het clubje in Rome afgelopen weekend is hij onderdeel van een meerderheid. Paus Franciscus mag dan voor zijn doen progressief zijn, het is sleuren aan een dood peerd. Die seniele kliek daar geeft geen duimbreed toe.

  grotesnor
  20/10/2014 - 15:14 15:14

  Ach, ik heb op de HAVO, nog niet eens zo erg lang geleden, nog moeten leren dat een kind dat wordt opgevoed door twee mannen of vrouwen vanzelf hosmo krijgt. Ebola was er niks bij.

  Hoofdmeester
  20/10/2014 - 16:23 16:23

  Homo’s komen nog altijd voort uit heteroseksuele relaties. Het is de schuld van hetero’s die hun heteroseksule relaties aan hen opdringen.

  Hans Olo
  20/10/2014 - 16:41 16:41

  Was Ketsman hier nog maar weklom, die had er vast iets grappigs over gezegd.

  MadDieu, drukt zijn snor
  20/10/2014 - 22:50 22:50

  Verwijfd met sleep. [Q.E.D.]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN