More

  RECENTE POSTS

  Je zoon ademt niet meer. Wat doe je? Bidden!

  Tenminste dat deden de ouders van de 15 jarige Alexandru Radita. En nee, dat bidden heeft niet geholpen.

  De nogal gelovige ouders van Alexandru kwamen terug van hun avondje kerkgang en ontdekten eenmaal thuis dat hun zoon niet meer ademde. Dus begonnen Emil en Rodica Radita als een stelletje bezetenen te bidden. Na twee uur bidden bleek dat niet te helpen en kwamen ze op het lumineuze idee om de hulpdiensten te bellen.

  Die konden uiteraard vrij weinig betekenen voor de aan diabetes lijdende Alexandru, die volgens de lijkschouwer is gestorven aan bloedvergiftiging. Uit rechtbankverslagen blijkt dat hij wellicht al niet meer ademde toen zijn ouders naar de kerk gingen. De bloedvergiftiging kon ontstaan door ondervoeding en verwaarlozing. Alexandru was op het moment van zijn dood broodmager en had door tandrot vrijwel geen tanden meer in zijn mond, maar zijn ouders waren enorm vroom, dus dan is alles goed, toch?

  Nee, en gelukkig denkt justitie daar ook anders over, want zowel Emil als Rodica staan momenteel terecht voor de moord op hun 15 jarige zoon. Wordt ongetwijfeld in september vervolgd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/08/2016 - 10:42 10:42

  Als ze in plaats van te bidden de jongen verzorgd hadden dan had hij nog geleefd.
  Hiervoor heeft God ze nu dus terecht gestraft.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  22/08/2016 - 14:54 14:54

  Als je stelselmatig ondervoed wordt is er echt geen god voor nodig om je het hoekje om te helpen. En een god die mensen straft door andere mensen dood te maken is er eentje waar ik geen fan van wil zijn.

  Chubbychaser
  22/08/2016 - 20:14 20:14

  Deze mensen zijn niet alleen reli maar ook psycho. Hoe kan dat kind zo mager zijn terwijl ze dat zelf toch niet bepaald zijn…

  Weirdoinventor
  Lid
  23/08/2016 - 08:43 08:43

  “The 15-year-old weighed just 37 pounds”

  Pounds ja, moest ook drie keer lezen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN