More

  RECENTE POSTS

  iPad straalt kinderen KAPOT

  Handig hè, zo’n iPad. Kun jij mooi even je facebook checken op je mobiel, terwijl je kroost zich zoet houdt met je iPad. NIET DOEN! GAAN ZE DOOD EN KAPOT VAN! Zegt tenminste Liesbeth Bleeker. Deze zweeftevin waarschuwt al sinds jaar en dag tegen het gebruik van mobiele apparaten. Want die stralen ons allemaal dood en kapot: “…Alles is straling en trilling, doceert ze. Elke ademhaling. Maar al deze extreme frequenties zijn niet natuur eigen voor ons lichaam. En wie daar gevoelig voor is, kan behoorlijk ziek raken van straling die steeds je zenuwstelsel prikkelt…”. Maar Liesbeth heeft zelf ook een mobiele telefoon hoor, alleen beschermt ze zich tegen de dodelijke straling van dit onding op zeer efficiënte wijze: “…Ik zie wel in dat dat soms hartstikke handig is. Alleen stop ik hem na gebruik direct weg in mijn tas…”. BONK BONK BONK Liesbeth heeft blijkbaar een handtas van lood die de straling van haar mobiel tegenhoudt? “…Het is geen toeval dat zoveel mannen last van hun prostaat hebben, als hun mobieltje steeds in hun broekzak zit. Draag je mobiel ook niet in de binnenkant van je jasje, dat geeft hartritmestoornissen…”. Erh… want het stukje stof van je jas beschermt blijkbaar prima tegen die straling? Of moet dit jasje toch ook van lood zijn? “…Maar ik wil niemand bang maken, alleen adviseren om je gezonde verstand te gebruiken…”. Begin bij jezelf Liesbeth, praten we daarna verder. Liesbeth heeft zich overigens ook gespecialiseerd in het OPLICHTEN van goedgelovige schaapjes. Zo verkoopt ze op haar side echt scheepsladingen rommel waarmee je jezelf een stuk gezonder kunt emotioneren. En met rommel bedoel ik niet alleen maar een paar amuletjes of spirituele kaarten. Nee, ze verkoopt ook de enige echt Multiwave Oscillator. Prijs op aanvraag, maar hier kunt u zelf berekenen hoeveel het kost om financieel snoeihard in uw aars genomen te worden door Liesbeth. En dat kost economisch gezien best heel erg duur qua financieel geld, want alleen de antennes van de Multiwave Oscillator kosten al bijna €3.000,- exclusief btw. Na de klik kunt u zien hoe u zichzelf voor heel veel geld oneindig hard, maar vooral stralend voor lul kan laten zitten.

  Multiwave Oscillator
  NU KOMT ALLES GOED!!!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  18 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  18 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  01/07/2014 - 13:24 13:24

  Het ziet er anders wel uit als een mooie setting voor een pron-fillempie. Als je er een lekker wijf voor in de plaats doet, dan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/07/2014 - 14:18 14:18

  DE straling waar het over gaat is elektromagnetische straling; geen radioactieve.
  Dat scheelt… Loden platen zijn niet nodig (zou ook niet werken. Een afgesloten doosje van geleidend materiaal is voldoende (kooi van Faraday dus).

  Vervelend is natuurlijk wel dat je dan alleen de straling van je iPad of telefoon blokkeert (en dat je telefoon niets meer ontvangt zodat je hem eigenlijk ook uit kan zetten en het doosje helemaal niet nodig hebt).
  Andere straling bereikt het lichaam wel gewoon.
  Het beste is dus jezelf in een kooi van Faraday te hullen. Een boerka met ijzerdraad erin verweven is afdoende. Moet je natuurlijk wel bijpassende laarzen dragen en de onderkant van de boerka als een pofbroek tegen die laarzen aan dichtstikken.
  De oogspleet dient voorzien te zijn van metalen raster waarbij de maasgrootte kleiner is dan een tiende van de minimale golflengte van alle te verwachten straling.

  Ik deel deze informatie uiteraard volkomen belangeloos, maar iedereen die geïnteresseerd is in een dergelijk kledingstuk verwijs ik toch graag even naar mijn webshop.

  L B
  L B
  Beheerder
  01/07/2014 - 15:13 15:13

  Ik zie dat de BTW daar nog steeds 19% is.

  Die antennes zijn interessant zeg. Diameter = ca 80 cm, dat komt neer 251 centimeter omtrek en een resonantiefrequentie van 119 MHz. VHF straling is blijkbaar A-OK bij deze muts. Misschien moeten we het Agentschap Telecom eens langs sturen 😉

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/07/2014 - 15:27 15:27

  @LB
  Ik heb het nagemeten en kom op 91cm. Dat is 104.6 MHz..,de uitzendfrequentie van 100% NL.
  Kan geen toeval zijn, lijkt me.

  L B
  L B
  Beheerder
  01/07/2014 - 15:57 15:57

  LOL @ Ploppo Ah dus ze liegen expres over de diameter!

  104.6Mhz is 2.87m golflengte. 1/2 λ is dan 1.43m wat neerkomt op een diameter van slechts 45 cm! Stelletje oplichters!

  /HAM nerd

  B-sting
  01/07/2014 - 16:09 16:09

  Rode vlaggen all over!
  http://sci-ence.org/red-flags2/

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  01/07/2014 - 16:20 16:20

  Leuk. Hoe moet je schieten?

  wout
  wout
  01/07/2014 - 16:31 16:31

  Hmm, stralingsfreaks en audiofielen kruipen ook wat vormgeving betreft steeds dichter naar elkaar toe.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/07/2014 - 16:48 16:48

  @LB
  Kijk dan toch naar die antenne!
  De buitenste ringen zijn compleet rond en aan beide kanten verbonden met een enkele aansluiting.
  Ik neem aan coax waarbij de mantel de aarde vormt en de kernen die naar de linker en rechter-ring leiden in tegenfase staan.

  De binnenringen hebben totaal geen functie want ze zijn los met touwtjes opgehangen binnen de grote ring.
  Aangezien die grote ring gesloten is en op slechts een pool aangesloten induceert hij geen enkel veld in de binnenringen. Die zitten er dus voor de sier in.
  Het geheel gedraagt zich als twee vlakke platen die tegenover elkaar geplaatst zijn. De resonantiefrequentie wordt bepaald door de afstand tussen de linker- en rechter-plaat en helaas zijn de ringen op wieltjes geplaatst zonder een schaalverdeling om die afstand nauwkeurig af te stemmen op de op het apparaat ingestelde frequentie.

  Ik weet het niet hoor, maar het begint toch een beetje op bedrog te lijken.

  Wtrdk
  Lid
  01/07/2014 - 16:54 16:54

  Ik mag hopen dat je die Poang erbij krijgt, anders staat het niet bij mijn seizoenstafel, zelfgeschilderde emoties en stoffen poppen.

  Wtrdk
  Lid
  01/07/2014 - 16:59 16:59
  Fish918
  Fish918
  01/07/2014 - 17:35 17:35
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  01/07/2014 - 20:07 20:07

  Wat kan mij die antenne schelen? Wat er tussen zit dat zendt iets uit.

  /Dijkie

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  02/07/2014 - 15:39 15:39

  Ik wil dus eigenlijk gewoon dat dit soort smerige vieze gore teringoplichters worden opgepakt en vastgezet. Zodra ze (natuurlijk) een kankerpatiënte opvoerden die “uiteraard” door hun opgevoerde mecanodoos is “genezen” kreeg ik een rood waas voor mijn ogen. Serieus, je mag geen vrouwen slaan zeggen ze, maar zet mij in een kamer met die onderuitgezakte kuthoer met haar “Mori” en die teef die beweert dat ze is genezen, en ik sla ze he-le-maal de tyfus. En daarna pis ik nog even over ze heen, dus neem een dweil mee als je de kamerdeur weer openmaakt. Die lul met vingers die die criminele dingen zogenaamd heeft bedacht hang ik vervolgens achter mijn auto. Ze zitten in Emmeloord, zie ik op de site, dus tegen de tijd dat ik thuis ben mist ie nogal wat huid- en spierweefsel, ben ik bang. Maar die resoneert ie er vast wel weer zelf even aan.

  STERF! SMERIGE OPLICHTER! STERF! AAN EEN HELE ENGE PIJNLIJKE KUTZIEKTE!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/07/2014 - 15:53 15:53

  @net jarig geweest
  Volgens mij is er iets mis met de kleur van je aura vandaag.
  Je klinkt nogal opgewonden.
  Ik adviseer Spiralium D14; drie maal daags 6 druppels
  Spiralium is een fijngemalen zeer strak opgewonden veer.
  Door dit te verdunnen en te schudden herkent je lichaam de opwinding en neemt tegenmaatregelen.
  Als gevolg zul je vanzelf ontspannen.

  Spiralium D14 is ook verkrijgbaar in mijn Webshop.
  In het onwaarschijnlijke geval dat je na 3 weken geen resultaat ziet (iets wat soms bij Watermannen voor lijkt te komen), probeer dan Spiralium D69

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  02/07/2014 - 17:41 17:41

  Allemaal leuk en aardig Ploppo, maar ik kom net van de Etos en die hebben dat dus helemaal niet hè? En die webshop van jou heeft vast geen Officieel Keurmerk Met Indrukwekkend Logo, dus dat vertrouw ik sowieso niet. Heb ik overgehouden van mijn avontuur met de BioStabil, maar daar zal ik nu verder maar niet over uitwijden.

  Vilmer Ramone
  02/07/2014 - 18:33 18:33

  Wat Roel zegt. Mooie antenne’s, maar wat er tussen zit is kut.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN