More

  RECENTE POSTS

  Een Privéjet, omdat het nodig is!

  TV-dominees Kenneth Copeland (wtf!) en Jesse Duplantis hebben beide een privéjet. Niet omdat ze bulken van het geld door mensen op te lichten (want dat doen ze; bulken en oplichten), maar omdat het broodnodig is. Zeggen de heren uiteraard.

  You couldn’t have done that on an airliner. Stand up and say “What’d you say, Lord? Okay? No? Yeah? And the guy sitting over there, saying, “What the hell does he think he’s doing?” You can’t do that! No…

  Ja, logisch. Wanneer je tijdens een normale lijnvlucht opeens opstaat en naar god begint te schreeuwen, dan lijkt het mij niet meer dan logisch dat omstanders je naar de grond werken en je, zwaar gekneveld, in het toilet opsluiten. Weet je waarom? OMDAT JE ZWAAR GESTOORD BENT. OMDAT JE ERGENS EEN AFSLAG HEBT GEMIST EN OMDAT JE WAARSCHIJNLIJK OOK NOG ZUURSTOFGEBREK HEBT GEHAD TIJDENS JE GEBOORTE. Dus ja, dat kan je inderdaad niet doen tijdens een lijndienst.

  De twee eerder genoemde heren vinden dat dus reden om een privévliegtuig te scoren, van ingezameld geld uiteraard, en lullen deze aanschaf op onderstaande manier goed. Daarbij, een lijndienst zit vol met demonen! Serieus! Dat zeggen de heren echt. Aan de andere kant: als je hier je zuurverdiende centen aan geeft, dan verdien je het gewoon om belazerd te worden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/01/2016 - 17:56 17:56

  Tsja, als IS iemand zo gek weet te krijgen zichzelf tussen een willekeurige groep mensen op te blazen, dan blijft een paar centen aftroggelen natuurlijk broddelwerk.

  Wat mij wel verbaast is dat ze niet eens moeite doen om er een goed verhaal met een goede reden van te maken. Geld vragen voor arme kindertjes, bijbels voor slechtzienden…. zoiets. Kennelijk zijn ze al zo gewend aan de enorme goedgelovigheid van hun slachtoffers dat ze niet eens meer de moeite nemen om een fatsoenlijke scam in elkaar te draaien.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN