More

  RECENTE POSTS

  CRISIS: HOGERE INKOMENS ER AFGELOPEN JAREN FLINK OP ACHTERUIT GEGAAN

  Ja lieve mensen, het is me wat het is me wat. Waar in de vorige eeuw zo heel secuur gewerkt is aan het zorgvuldig verschuiven van de rijkdom van de maatschappij naar de bovenste laag (wij) zonder dat het plebs dat door zou hebben of er zelfs maar iets op tegen zou hebben. Want, immers brood en spelen. Is het nu zo dat wij, de rijken, er eens even bunkderhard op achteruit zijn gegaan tussen 2007 en 2011!  THIS WILL NOT STAND MAN! Wat is namelijk het geval, de Gini coëfficiënt is gedaald. De OESO meet de ongelijkheid via de zogeheten Gini-coëfficiënt. Die geeft een uitslag van 0 tot 1, waarbij 0 staat voor volledige gelijkheid en 1 voor een volledig scheve verdeling, waarbij één persoon al het inkomen krijgt. Nou klinkt Gini inderdaad al als het kind van zo’n lelijke nieuwetijds ruksocialist want wie boeit het nou wat de onderlaag heeft in verhouding tot ons. Ze moeten gewoon genoeg te bikken hebben, genoeg overheidsaandacht dat ze wat te kankeren hebben en voor de rest gewoon 40 uur doorwerken. Dit soort zaken blootleggen is LEVENSGEVAARLIJK! En, inderdaad, u raadt het al, dit is allemaal de schuld van de PvdA. Hans Spektrui riep het al, Nivelleren is een feest. Nou bedankt Hans, als je nog een keer een idee hebt.
  Gelukkig ook nog positief nieuws in dit artikel, de armoede nam wel toe. Het is ons dus gelukt om die vieze voetbalfans mooi de blessuretijd in te duwen qua inkomen. Nu nog zorgen dat die nieuwe “rijken” van de middeninkomens even een paar fijne veren laten en dan kunnen we het hele systeem mooi in elkaar laten pleuren. Kan iemand anders zich er druk om gaan maken. Kijken of Geert nog wat ideetjes heeft.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  19/06/2014 - 16:46 16:46

  .

  E.R. Deoz
  19/06/2014 - 17:45 17:45

  Rutte heeft nog veel werk te doen, er is nog veel te veel dat de rijken niet hebben. Het is gewoon niet eerlijk!

  Xloph
  19/06/2014 - 21:39 21:39

  [b]CRISIS: RETECOOL ER AFGELOPEN MAANDEN FLINK OP ACHTERUIT GEGAAN
  Dankzij nieuwe ‘lay-out'[/b]

  Redactie ontkent gelijk nen stel woningcoörperatiedirecteuren voor een Parlementaire-enquêtecommissie.

  Xloph
  19/06/2014 - 21:45 21:45

  -r

  MadDieu, drukt zijn snor
  20/06/2014 - 09:51 09:51

  Dat de Gini coëfficiënt daalt, is duidelijke winst mits de armoede afneemt.
  In het andere geval hoef je geen hogere statistiek gestudeerd te hebben om te concluderen dat we met zijn allen snel armer worden.

  Spekman zegt dat de PvdA-achterban daar geen probleem mee heeft. “Wij geven om anderen die het moeilijker hebben.”
  Alles is relatief meneer Spekman; iedereen krijgt het moeilijker, ook de PvdA-achterban.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN